BAŞAKŞEHİRSPOR, YENİ 15 ARAÇI TÜRK KIZILAY'INA HİBE ETTİ

Türk Kızılay’ı Genel Merkezine Başakşehirspor Kulübü tarafından bağışlanan 15 yeni araçtan bir tanesi Samsun Canik Türk Kızılay’ı şubesine teslim edildi

BAŞAKŞEHİRSPOR, YENİ 15 ARAÇI TÜRK KIZILAY'INA HİBE ETTİ
30 Ekim 2017 - 20:00
Türk Kızılay’ı Genel Merkezine Başakşehirspor Kulübü tarafından bağışlanan 15 yeni araçtan bir tanesi Samsun Canik Türk Kızılay’ı şubesine teslim edildi.
Pazartesi günü Beşiktaş ve Başakşehirspor Kulübü tarafından yapılan maç öncesi Başakşehirspor Kulübü 15 yeni aracı Türk Kızılay’ına hibe etti. Bu araçlardan bir tanesi  Samsun Canik Türk Kızılay’ı şubesine veridi.
DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türk Kızılay’ı Samsun Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, ”Merhamet elinde hizmetlerimize şahsi aracımızla yapmakta idik. Genel Merkezimiz bize daha iyi hizmet etmemiz için yeni bir araç gönderdi. Bu araçla hizmetlerimize devam edeceğiz. Canik’te bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Biz hizmetlerimizi Canik İlçe Milli Eğitim camiasının desteği ile ivme kazanıyoruz. Geleceğimizi yetiştiren eğitimcilerimizin gayretleri ile daha iyi hizmetler gerçekleştireceğiz ”dedi.
Araç teslim törenine, Canik ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ’da katıldı
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum