Canik Belediyesi tarafından Bayram heyecanını geleceğe aktarmak amacıyla 'Çocuk Gözüyle Ramazan' sloganı adı altında düzenlenecek Çocuk Şöleni'nde minikler bayramın tadını çıkaracak.

Canik'te çocuk gözüyle Ramazan Canik'te çocuklar Ramazan Bayramı mutluluğunu bir başka yaşayacak

Canik Belediyesi tarafından Bayram heyecanını geleceğe aktarmak amacıyla 'Çocuk Gözüyle Ramazan' sloganı adı altında düzenlenecek Çocuk Şöleni'nde minikler bayramın tadını çıkaracak.
26 Temmuz 2014 - 17:25
Canik'te çocuk gözüyle Ramazan

Canik'te çocuklar Ramazan Bayramı mutluluğunu bir başka yaşayacak. Canik Belediyesi tarafından Bayram heyecanını geleceğe aktarmak amacıyla 'Çocuk Gözüyle Ramazan' sloganı adı altında düzenlenecek Çocuk Şöleni'nde minikler bayramın tadını çıkaracak.

Canik Belediyesi tarafından Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen programların yanında minikler şimdi de bayramı dolu dolu yaşayacak. Minikler, Ramazan Bayramı'nın 1. günü saat 12.00'da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek Canik Çocuk Şöleni'nde buluşacak. Çeşitli yarışmaların yanı sıra jonklör gösterilerinin, palyaçoların, Nasrettin Hoca ve Hacivat-Karagöz'ün de olacağı şölende Ramazan Bayramı'nın çocukların gözüyle geleceğe aktarılması amaçlanıyor.

ÇOCUKLAR GELECEĞE AKTARACAK

Amaçlarının Ramazan ayının manevi havası ile Ramazan Bayramı'nın tadını çocuklara yaşatmak ve böylece geleceğe aktarmak olduğunu ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Yaptığımız her işte asla çocuklarımızı ve gençlerimizi ihmal etmiyoruz. Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı gibi dinimiz ve kültürümüz açısından son derece önemli bir konuda da çocuklarımızı uzakta tutamayız. Bu nedenle Ramazan ayı boyunca düzenlediğimiz etkinliklerde olsun, yine bayramın 1. günü gerçekleştireceğimiz şölende olsun çocuklarımızın o manevi havasını yaşamasını istedik" dedi.

BAŞKAN GENÇ'TEN DAVET

Çocukların gelecek anlamına geldiğine işaret eden Başkan Genç, "Yani Ramazan ayını onların gözüyle de yaşatmak istiyoruz. İnşallah düzenlediğimiz bu etkinlikler sayesinde Ramazan ayının manevi havasını ve Ramazan Bayramı'nın o tadını çocuklarımız sayesinde geleceğe taşıyacağız. Biz şölene sadece çocuklarımızın eğlenmesi olarak bakmıyoruz. Yavrularımız güzel bir gün geçirmelerinin de ötesinde Bayramın coşkusunu yaşayacak ve dolayısıyla bayramlarımızı geleceğe aktaracaklar. Bu bakımdan tüm ailelerimiz çocuklarını mutlaka şölene getirmelidir. Tüm çocuklarımızı şölene davet ediyorum" diye konuştu.

MİNİKLER İLAHİLERLE BÜYÜLEDİ

Öte yandan, Ramazan Günleri Etkinliklerinin son gününde Canik Belediyesi Mevlana Kültür, Eğitim ve Yaşam Kampüsü'nde eğitim gören miniklerin oluşturduğu Çocuk Korosu yer aldı. Minikler söyledikleri birbirinden güzel ilahilerle büyük beğeni kazanırken, gönüllerin pasını de sildi.

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum