CANİK BASKET KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Bilyoner

CANİK BASKET KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ
24 Ağustos 2017 - 21:03
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi Samsun temsilcisi Samsun Canik Belediyespor kadın basketbol takımı, kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya oyuncular, teknik ekip, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ve Genel menajer Zafer Şimşek katıldı.
Kahvaltıda takımın son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunulurken aynı zamanda 29 Eylül- 01 Ekim tarihleri arasında Letonya’da oynanacak olan “Doğu Avrupa Kadınlar Ligi” fikstürü hakkında bilgi verildi.
SAMSUN’U EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ
Toplantıda konuşan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, ”Samsun Canik Belediyespor kadın basketbol takımımız, teknik ekip ve yöneticilerimizle iyi bir diyalogumuz var. Sürekli bir araya gelip istişarelerde bulunuyoruz. Ayrıca geçtiğimiz günlerde başvurusunu yaptığımız ve tamamı kendi altyapımızdan ve Samsunlu oyuncularımızla kurduğumuz “Samsun Canik Belediye Gelişim” takımı ile Türkiye Kadınlar Bölgesel Liginde oynayacağız. Hedefimiz burada yetişen oyuncuları ilerde A takımda görmek. Sporcularımıza, teknik ekibimize ve kulüp yönetimine yeni sezonda başarılar dilerim. Samsunumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
DOĞU AVRUPA KADINLAR LİGİ 29 EYLÜL’DE BAŞLIYOR
“Doğu Avrupa Kadınlar Ligi”
fikstürü hakkında bilgi veren Kulüp Genel Menajeri Zafer Şimşek, ” Doğu Avrupa Kadınlar Ligi’nde 8 takımın yer alıyor. Müsabakalar Eylül 2017, Aralık 2017 ve Ocak 2018 aylarında yapılacak. 29 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında ilk etap maçları Letonya’nın Riga kentinde oynanacak. 8-11 Aralık 2017 tarihleri arasındaki ikinci etap maçları ise Samsun’da oynanacak. Samsun Canik Belediyespor olarak hayallerimiz yüksek. Bu hayallerimiz doğrultusunda alt yapı takımımızı daha da canlandırma gayreti içerisine düştük. Uzun süredir altyapımızda oynayan 9 oyuncumuzun katılımı ile “ Türkiye kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi” ne başvurduk. Başvurumuz kabul edildi. İnşallah alt yapıdan yetenekli sporcularımızı Türk sporuna kazandıracağız” dedi.
TAKIMIN MOTİVASYONU YERİNDE
Kahvaltıda konuşan Kulüp Antrenörü Erman Okerman, “Takımın moral ve motivasyonunu çok iyi olduğunu, böyle birlikteliklerle morallerinin daha da arttığını, Samsun’u bu yıl ligde en iyi şekilde temsil edeceklerini” söyledi.
Kahvaltıda açıklanan “Doğu Avrupa Kadınlar Ligi” ilk etap fikstürü ise şöyle:
29.09.2017         18.00   Udominante Basket – Samsun Canik Belediye
30.09.2017         18.30   TTT Riga -     Samsun Canik Belediye
01.10.2017         14.00   Samsun Canik Belediye  - Dinamo Moskova
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum