Çanakkale'den Kut'ül Amare Zaferine 250 Bin Fidan

Anadolu Gençlik Derneğinin tüm Türkiye’de Çanakkale Zaferinin 107.yılı; Kut’ül Amare zaferinin 106.yılı münasebetiyle ‘Her şehide bir fidan, her fidan bu ülkenin geleceği’ temalı proje doğrultusunda “250 Bin Şehide 250 Bin Fidan” çalışmasını başlattı.

Çanakkale'den Kut'ül Amare Zaferine 250 Bin Fidan
08 Nisan 2022 - 16:49
Anadolu Gençlik Derneği olarak Tüm Türkiye’de Çanakkale zaferinden Kut’ül Amare zaferine ulaştıracak bir dizi etkinlik hazırlandı: Konferanslar, Şehitlik Ziyaretleri, Çanakkale Ziyareti ve Fidan Dikim Programları organize edildi.
Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Samsun Şube Ortaokul Komisyon Başkanı İdris YÜCE şunları söyledi; Bizler Anadolu Gençlik müntesipleri olarak her daim dile getirdiğimiz Projemiz insan, Muhatap kitlemiz Gençlik, Sevdamız Türkiye diyerek yarım asırdır insanlığın yüz akı bir kuruluş olan MGV /AGD ile Aziz milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz.
Ortaokul öğrencilerimizin şuurlu bir şekilde yetişmesi, Cennet vatan ülkemize en güzel şekilde hizmet edecek şekilde yetişmeleri ve fetih neslinin inşası için; Şehitlik ziyaretleri, Baba Oğul Çanakkale’ye ve ‘Her şehide bir Fidan’ dikim programını hazırladık.
Lise gençliği için Çanakkale Ziyareti ve okullarda Şehadet ve Gençlik konulu Konferanslar serisi planladık.
Üniversite Gençliği ise sabah namazında Çanakkale ‘de buluşarak
57.Alayının şehadetini, Ezineli Yahya Çavuşun kahramanlığını, Seyid Onbaşının cefasını, Nusret mayın gemisi komutanı Yüzbaşı Hakkı Bey’in fedakârlığını yaşayarak hissedecekleri bir program organize ettik.
Anadolu Gençlik Derneği Samsun Şubesi olarak bu güzide çalışmaları 17 ilçemizin katılımını sağlayacak şekilde organize ederek Şuurlu bir gençlik yetiştirmek için gece gündüz gayret ediyoruz.
Mübarek Ramazan ayının rahmet ve bereketini iliklerimize kadar hissettiğimiz bu günlerde milli ve manevi değerlerine bağlı bir neslin inşası için tarihinden güç alan yeni ve adil bir Dünyanın inşası noktasında bu çalışmalarımızı Erbakan Hocamızın ifadesiyle Aşk Azim ve Heyecan ile yürütüyoruz.
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; Toprak eğer uğrunda ölen var ise vatandır dizeleri ile hayat bulan tüm çalışmalarımız Gençlerimizim teveccühüne mazhar olması; Milletimizin duygularına tercüman olması bizi camia olarak ziyadesiyle mutlu ediyor.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum