Büyükşehir Yolda Kalan Sürücülerin İçini Isıttı

Samsun-Ankara karayolunda kar yolları kapatınca, soğukta bekleyenlerin içini Büyükşehir Belediyesi ısıttı. Belediye ekiplerince yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden Ankara karayolunda mahsur kalanlara köfte ekmek, sıcak çorba ve çay ikramı yapıldı.

Büyükşehir Yolda Kalan Sürücülerin İçini Isıttı
24 Ocak 2022 - 15:32 - Güncelleme: 24 Ocak 2022 - 15:38
Yurt genelinde olduğu gibi Samsun’da da hayatı felç eden kar yağışı nedeniyle birçok yerde ulaşımda aksamalar yaşandı. Samsun-Ankara karayolunda da yoğun kar yağışı nedeniyle yer yer tıkanmalar yaşandı. Sürücüler saatlerce yolda mahsur kaldı. Ekiplerin müdahalesiyle açılarak kontrollü olarak trafik akışının sağlandığı bölgeye Saımsun Büyükşehir Belediyesi de tüm ekiplerini seferber etti.
Yol açma çalışmaları aralıksız sürerken Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent A.Ş. Genel Müdürü Fatih Karaçor ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayhan Ergün de hemen yolda mahsur kalan vatandaşların yanına giderek ekibiyle birlikte sürücülere köfte ekmek, sıcak çorba ve çay ikramında bulundu.  Dondurucu soğukta beklerken ikram edilen çay ve çorbalarla içleri ısınan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.
Yolda mahsur kalanlara çay ikram edip sohbet eden Anakent A.Ş. Genel Müdürü Fatih Karaçor da, şartlar ne olursa olsun daima vatandaşların yanında olduklarını belirterek, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir'in hassasiyetle üzerinde durduğu konu kar nedeniyle hiçbir vatandaşımızın mağduriyet yaşamaması. Bu amaçla belediyemizin tüm birimleri teyakkuz halinde her yerde harıl harıl canla başla çalışıyor. Biz de Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız ile birlikte soğuk havada yolda kalan vatandaşlarımızı yalnız bırakmadık. Çay ve çorba ikram edip yol açma çalışmaları bitene kadar bir nebze de olsa soğuk havada içlerini ısıtmaya çalıştık" dedi.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum