Büyük Türkiye Zaferi İçin Herkes Sandığa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 28 Mayıs’ta ikinci turu gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu, vatandaşları sandığa giderek iradesini ortaya koymaya davet etti.

Büyük Türkiye Zaferi İçin Herkes Sandığa
26 Mayıs 2023 - 15:00
Büyük Türkiye Zaferi’ne Adım Adım
21 yıldır eğitimden sağlığa, savunma sanayinden sosyal politikalara, adaletten güvenliğe kadar her alanda tarihi atılımları hayata geçirdiklerini ve Türkiye’yi bir üst lige taşıdıklarını belirten Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın vizyoner liderliğinde, Türkiye olarak karşımıza çıkan sıkıntıları, tüm engel ve badireleri aştık ve bugün daha güçlü şekilde yolumuza devam ediyoruz Ülkemizin önüne büyük hedefler koyduk ve bu hedeflere ulaşmamızı sağlayacak stratejilerimizi kararlılıkla uyguluyoruz. Bugün de Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyor, Büyük Türkiye Zaferi’ne doğru adım adım ilerliyoruz.” dedi.
Söz de karar da milletimizindir
Demokrasilerde sandığın önemine değinen Karaaslan, “Milletimizin iradesine, irfanına ve ferasetine sonuna kadar güveniyoruz. Her bir oy, ülkemizin geleceği için atılacak yeni bir adım demektir. Bu bilinçle ve sorumluluk duygusuyla milletimizin sandığa giderek, bugüne kadar her seçimde olduğu gibi yine en güçlü şekilde desteğiyle yanımızda duracağına, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek güven ve istikrarın devamı için iradesini sandığa yansıtacağına inanıyoruz. Milletimiz sözünü sandıkta söyleyecek, kararını verecek ve 5 yıl daha ülkeyi kimin yöneteceğiyle ilgili iradesini beyan edecektir. Söz de karar da milletimizindir” ifadelerini kullandı.
Karaaslan, “28 Mayıs ile başlayacak dönem ülkemizin Şahlanış Dönemi olacaktır. Bu seçim, terörle kol kola yürüyenlerle terörü bitirme kararlılığında olanlar arasında, Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlerle Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa etme iradesi gösterenler arasında geçecektir.  İnanıyorum ki milletimiz kararını, ülkemize kazandırılan eser ve hizmetler ile istikrarın devamından, her alanda daha güçlü bir Türkiye hedefini koyarak yola devam edenlerden, umudunu yurt dışına bağlayanlardan değil ülkemizin, mazlum coğrafyanın ve insanlığın umudu haline gelen Recep Tayyip Erdoğan’dan yana verecektir. Aziz milletimizi ve Samsun’lu hemşehrilerimizi 28 Mayıs’ta sandığa giderek, Türkiye Yüzyılı’nın inşası yolunda tarihi sorumluluğunun gereğini yerine getirmeye davet ediyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

 
 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum