BUNLARIN YAPTIĞI KALLEŞLİK

İlkadım İlçesi 100

BUNLARIN YAPTIĞI KALLEŞLİK
11 Ağustos 2015 - 19:32
İlkadım İlçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 2012 yılında Hakkâri Dağlıca'da terör örgütü tarafından kalleşçe düzenlenen saldırıda şehit olan Umut Bulut'un Canik İlçesi'nde bulunan evinde ailesini ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İlkadım ilçesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde esnaf ziyareti yaparak vatandaşlarla biraraya geldi.

Çay ocağında vatandaşlarla bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, işyeri sahiplerinin de görüş ve taleplerini dinledi.

Esnafa hayırlı, bereketli bol kazançlar dileyen Milletvekili Köktaş, tıraş olan vatandaşlara da “sıhhatler olsun” dileklerini iletti.

Ziyaret esnasında vatandaşların hükümet kurma çalışmalarına yönelik sorularını da cevaplayan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "AK Parti olarak seçimin sonuçlarının açıklandığı andan itibaren, partimizin bütün unsurları ve teşkilatları, ortak akıl anlayışı ile hareket ediyoruz. Milletimizin göstermiş olduğu desteğin sorumluluğunda hükümet kurma çalışmalarımızı ülkemizin ve milletimizin dertlerine, sorunlarına çare olmak, Türkiye'nin 13 yıllık kazanımları devam ettirebilmek, yeni projeler üretmek ve hedeflerine ulaşabilmesi adına samimi ve yapıcı görüşmelerimizi gerçekleştiriyoruz.

Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya gelerek yaklaşık 5 saat süren toplantı da ülkemizi hükümetsiz bırakmamak adına çeşitli değerlendirmelerde bulundular. Bu görüşme şuanda herhangi bir sonuca bağlanmış değildir. Perşembe ya da cuma günü bu görüşmenin devamı niteliğinde olan ama bir bakıma da nasıl bir sonuç çıktığıyla ilgili nihai değerlendirmeyi kendi aralarında yeniden yapacaklar" dedi.

ŞEHİT UMUT BULUT'UN EVİNE ZİYARET

Milletvekili Köktaş daha sonda 2012 yılında Hakkâri Dağlıca'da terör örgütü tarafından kalleşçe düzenlenen saldırıda şehit olan Umut Bulut'un Canik İlçesi'nde bulunan evinde ailesini ziyaret etti.

Milletvekili Köktaş, önceki gün sünnet merasimi olan şehit Umut Bulut'un oğlu Selçuk Yağız'ı tebrik ederek ailesine "İnşallah mürüvetini de görürsünüz" temennisini ileterek, "Bu vesile ile tekrar vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anıyorum" dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum