4-5 SAMSUNLU OYUNCU OLMASINI İSTİYORUM

Teknik Direktörümüz Ümit Özat haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi

4-5 SAMSUNLU OYUNCU OLMASINI İSTİYORUM
11 Ağustos 2015 - 19:11
Teknik Direktörümüz Ümit Özat haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Özat sabah idmanından sonra basın mensupları ile bir araya geldi.

Sohbet ortamında geçen basın toplantısına yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

Nuri Asan Tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen teknik patron Özat haftalık bilgilendirme toplantısı yaptı.

Samsunspor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Maç başı 1,8 – 2 puan alma düşüncesi ile maçlarımızı oynayacağız. Bu ligin en uzun süre birlikte oynayan bir ekibi ile oynayacağız. Her maç zor, her maçın kendine özgü bir havası var. Yaklaşık 4-5 antrenman daha yaptıktan sonra Altınordu maçına hazır olacağımızı düşünüyorum” dedi.
Daha önce eksiklerimiz var demiştim. Özat, ”Yönetimimiz ile birlikte hareket ediyoruz. ÇAYKUR Rizespor maçında herkes takımı gördü. 18 – 19 kişilik kemik kadromuz var. Bu kadroda olan herkes en ez 18 – 20 maç şans vereceğimi dün kendilerine de söyledim. Benim amacım dışarıdan gelenin bu takımda çalışanın elinden formayı alması değil. Ama futbol günü gününe tutmuyor. Ya istenilen verimi alamıyorsun ya da sakatlık oluyor. O nedenle kulübü de fazla zorlamayacak 1 veya en fazla 2 kişi daha transfer edebiliriz. Hiç bir antrenör de transfere hayır demez. Buraya gelmeden önce kadroyu gördüğüm zaman 3-4 transfer gerekeceğini söylemiştim. Ondan sonra Ekigho ve Kone geldi. Süper Ligden boşa çıkacak oyunculardan 1-2 kişi transfer edebiliriz”.

KALEDE SORUNUMUZ VAR
Bir soru üzerine “Evet kalede bir sorunumuz var. Çünkü çok iyi iki tane kalecimiz var. İkisi de birbirine çok yakın. Bu lig için çok iyi iki kalecinin bir arada olması sorun oluyor. Birinci kaleci ve ikinci kendini bilmeli. Çok önemli bir şey olmazsa hata da yapsa kaleci sürekli değiştirilmez. İki iyi kalecinin bir arada olması dışarıdan iyi olarak görünse de onlar için hiç de iyi değildir. Samsunspor olarak Türk futbolu için iki tane iyi kalecinin kadromuzda olması bizi sevindiriyor. Bu anlamda Türk futboluna da hizmet ediyoruz” diye sözlerini tamamladı.

BENİM KARİYERİMDEN DAHA ÖNEMLİDİR
ÇAYKUR Rizespor ile oynanan hazırlık maçında takımın nasıl bulunduğunun sorulması üzerine;  “Böyle maçlar hiç bir zaman ölçü olmaz. Biz taraftarımızın önünde ve Süper Lig takımı ile oynadığımız için oyuncularımız aşırı motive olmuş olabilirler. Benim için önemli olan gençlerin gösterdiği iyi performanstır. Benim düşüncem bu takımın yaş ortalamasını 22-23’lere çekmektir. Herkes bir yerden başlayacak. Bu takımın içinde en az 4-5 Samsunlu oyuncunun olmasını istiyorum. Bunu başarmak benim kariyerimden daha önemlidir. Bunu başardığımız zaman başarı kendiliğinden gelecektir” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum