Bu Kurslar Kadınlarımızın Hayatına Işık Oluyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kadınların hayatın her alanında aktif rol almalarını sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Kurslar Kadınlarımızın Hayatına Işık Oluyor
18 Eylül 2022 - 21:58
Büyükşehir Belediyesi’nin sunduğu hizmetler ve kurslardan faydalanan kadınlar, hem sosyalleşiyor hem de aile ekonomilerine katkı sunuyor.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı öncülüğünde 2019’dan bu yana mefruşattan, ön muhasebeye, Kur’an öğreniminden takıya, ahşap boyamadan işaret dili eğitimine kadar 88 farklı kurs programı düzenlendi. Açılan kurslarda 3 bin kadının mahareti, kurslarda verilen teknik bilgiyle harmanlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ücretsiz verilen kurslarda kadınların hem meslek öğrendiğini hem de üretmenin ve kazanmanın hazzını yaşadığını ifade ederek, “Bu kurslar kadınlarımızın hayatına ışık oluyor” dedi.
Yeni Dönem Kayıtları Başladı
Samsun Büyükşehir Belediyesi bu yıl da 4 farklı noktada kadınlara ücretsiz hizmet sunacak. 2022- 2023 eğitim- öğretim yılı kursları için ön kayıtlar alınmaya başladı. Kurslar, Sadi Tekkesi Aile Yaşam Merkezi, Amisos Aile Yaşam Merkezi, Millet Bahçesi Hanımlar Lokali ve Kadıköy Mahallesi Kültür ve Yaşam Evi’nde (Paşa Konakları) düzenlenecek.

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum