BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TAZELEME GÜNÜDÜR

Çiğdem Karaaslan'dan bayram mesajı AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TAZELEME GÜNÜDÜR
16 Temmuz 2015 - 12:46
Çiğdem Karaaslan'dan bayram mesajı

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Çiğdem Karaaslan bolluk, bereket ve rahmet ayı olan Ramazan ayının idrak edildiğini ve bayrama ulaşmanın sevincinin yaşanıldığını söyledi.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

''Ramazan ayı boyunca tuttukları oruç, yaptıkları ibadetlerle Ramazan'ın feyiz ve bereketinden en güzel şekilde faydalanmaya çalışan hemşehrilerimizin ibadetlerinin kabul olmasını diliyorum. Mübarek Ramazan ayını uğurlamış olmanın hüznünü yaşarken bayrama erişmenin sevincini, manevi hazzını, gönül huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma bilincinin kuvvetlendiği önemli günlerdir. Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Bu duygu ve düşünceler içerisinde en kalbi duygularımla hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm gönüllere, insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum'' dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum