Bir deli bir kuyuya bir taş atar!...

CHP ZİHNİYETİ!

Bir deli bir kuyuya bir taş atar!...
29 Ocak 2018 - 12:01
CHP ZİHNİYETİ!...

Hani Derler Ya Bir Deli Bir Kuyuya Bir Taş Atar Kırk Akıllı Çıkartamaz İşte Öyle Bir Şey Bu!
1996 yılı Refah Yol Hükümetinin Kültür ve Turizm Bakanı İsmail Karaman‘ın Trabzon ziyaretinde zamanın belediye başkanı Asım Aykan bugünkü cephaneliğin bulunduğu alanı kendisinden istiyor. Arazinin sahibi Milli Emlak Müdürlüğü tahsisi Kültür ve Turizm bakanlığına yapılmış. Bakan Karaman bizim malımızı niye size verelim yanında bulunan Kültür ve Turizm il müdürü Volkan Canalioğlu’na biz buranın rolevesini çıkartıp ihale edelim diyor.
Bina o zamana kadar her türlü pislik ve rezilliğin yaşandığı yer(geçtiğimiz günlerde misafirim olan emniyet genel müdürlüğü istihbarat daire eski başkanı Hüseyin Namal 1979-1985 yılları arasında buradan her gün esrar ve eroincileri toplardım diyor) bu halini görünce iki saat boyunca işletmecilere dua etti.
Bu arazi ve bina 49 yıllığına yap işlet devret usulü ihaleye çıkıyor…
ANAP’lı İbrahim Öztürk alıyor buranın restorasyonunu, bitiriyor kendi de bitiyor!... Resmen iflas ediyor…
Kemal Ayvacı’ya devir ediyor. Ayvacı kendi yakınları Süleyman Hacı İslamoğlu ve Hanifi Mahitapoğlu ile yanlarına birde Ahmet Sarı’yı alıyorlar.
İşletmeciler buradan kazandıklarını buraya harcıyorlar ve zaruri ihtiyaçtan doğan bir büyük restoran gündeme gelince işletmeciler önce Ortahisar Belediyesine ardından Büyük Şehir Belediyesine ve anıtlar kuruluna giderler tarihi binanın yan tarafına daha önce patlamada zarar gören alana iki katlı restoran yapılmasına üzerinin yeşillendirilerek doğaya uygun hale getirilmesine bağımsız üst kurulda bulunan ve çeşitli üniversitelerde görev yapan hocalar karar verir.
Doğal sit alanlarında % 5 oranında yeni bir inşaat yapılabilir hükmüne göre inşaat tamamlanır iç donanımlara geçilirken işletmecinin deyimi ile bir meczup bunu sosyal medyada yayınlar!...
Tüm sol parti ve örgütler burada yapılan inşaatı protesto ederler…
Şimdi bakın futbolun mabedi kavak meydanın ortasına dört katlı Kızılay kan merkezinin yapımına ve tarihi Numune hastanesinin bahçesine 6 katlı il sağlık müdürlüğü binasının yapımına kim inşaat ruhsatı verdi.
CHP’li belediye başkanı Volkan Canalioğlu ve onun meclisi.
Kim engellemek için uğraştı ve il Sağlık Müdürlüğünü eski sağlık koleji içine Kızılay kan merkezini de onun bahçesine kim püskürttü ben!...
Peki, tarihi Ayasofya müzesinin burnunun dibindeki ilkokula İl Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki koca binaya ve Yenimahalle’de Ana yolun üzerine Karadeniz gazın bulunduğu binaya kim ruhsat verdi?
CHP zihniyeti!...
Peki kimdi o zaman CHP il başkanı?
Necip Yıldız…
Neden sorgulamadı?...
Kendi partisini ve kendi meclis üyeleri de bugün Cephanelik restoran kahvenin kapısında eylem yapıyor!...
990 yılında Ortahisar’da müftülük binasına ve hemen arkasındaki kalenin burcuna kim 3 katlı binayı dikerek alttaki mağaraların içini beton doldurdu???? (Özel bir üniversitenin sahibine ait )
Kim inşaat ruhsatı verdi???
Ve kim sırça köşkünden seyretti???
Ha siz yaparsanız mubah başkası yaparsa günah!...
Efendim günah…
Böyle şey olmaz!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum