Bayramımızı Zorunlu Olarak Evlerimizde Geçireceğiz

Ramazan bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayımlayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bayramlarımızın manevi değerlerini önemsiyoruz” dedi.

Bayramımızı Zorunlu Olarak Evlerimizde Geçireceğiz
23 Mayıs 2020 - 17:04
Bayramlarda birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan'ı, uğurlamanın hüznünü yaşarken, insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel zamanlardan Ramazan Bayramı'na ulaşmış olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz“ dedi.
Bu Yıl Birçok Faaliyetler İptal Edildi
Ramazan Bayramının tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve dünyanın bu virüsten kurtulmasına vesile olmasını dileyen Başkan Doğan, "Hepimizin bildiği gibi bütün dünya ile beraber ülkemizi de olumsuz etkileyen Kovid-19 salgını sebebiyle bu yıl birçok faaliyetler iptal edildi. Bu yıl Ramazan Bayramımızı zorunlu olarak evlerimizde geçireceğiz. İnşallah, bu sıkıntılı süreci milletçe birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız. Sevgimizi göstermemiz için mesafelerin yakın olmasına gerek yok. Onun için bu bayram sevdiklerimizle gönüllerimiz bir olsun. Tekrar birbirimize sarılabileceğimiz bayramlar görmeyi Yüce Mevla’dan niyaz etsin. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve aziz milletimize huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temenni ediyorum, tüm hemşerilerimizin, Ramazan Bayramı'nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum