Batıpark'taki Samsunspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatı Durduruldu!...

Yılport Samsunspor Batıpark'ta yapmakta olduğu Samsunspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatını durdurdu.

Batıpark'taki Samsunspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatı Durduruldu!...
23 Mart 2021 - 00:39 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 19:36
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Batıpark'ta yapmakta oldukları Samsunspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatını durdurduğunu açıkladı.
SMG Spor Müdürü Salim Yıldız’ın sunduğu Samsunspor programına canlı bağlantı ile telefonla katılan Yılport Samsunspor A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Başkan Yıldırım, Samsunspor’un son haftalarda aldığı sonuçlardan tutun tüm konularda çok önemli açıklamalarda bulundu.
Bu açıklamaların içerisinde en önemli konulardan birisi de,
Yılport Samsunspor’un Batıpark'ta yapmakta olduğu Samsunspor Altyapı Tesisleri'nin inşaatını durdurduğunu açıklaması idi.
Başkan durdurma nedeni olarak biz bu tesisler için on yıllık bir sözleşme konuşmuştuk. Bu konuşma üzerine biz oraya Samsunspor’un geleceğini kurtaracak bir altyapı projesi hazırladık. Ve de bunun inşaatına başladık. Bu tesislerin bitiminde toplamda 50-60 milyon TL.’lik bir yatırım planlamıştık. Şu ana kadar 20-30 milyon TL. harcama yaptık. Ancak bize yapılan bir teklif oldu. Burayı 1 yıllık bir sözleşme yapılacağı yönünde. Ben de bu teklifi duyunca inşaatı hemen durdurdum. 1 Yıllık bir sözleşme yapılan bir yere 50-60 milyon TL.’lik yatırım yapılabilir mi? Bu nasıl bir düşünce. Ben Samsun’un geleceğini kurtaracak bir proje yapıyorum, kimseden bir kuruş para istemiyorum, buna karşılık bana yapılan teklife bakar mısınız? Ben aptal mıyım, 1 yıl için bu kadar yatırımı yapacağım. Samsun şehir olarak bana sahip çıkmıyor. Ben kimseden para istemiyorum, bana manevi olarak sahip çıkılsın. Ben bu yatırımı Samsun için yapıyorum diye üzüntülerini dile getirdi.
Biz de beyazgaste.com olarak yetkililere soruyoruz?
Buranın sahibi kim?
Samsun ve Samsunspor için yapılacak olan bu tesisler için neden böyle bir zorlamaya ihtiyaç duyuldu?
Hangi kurum bunu engelliyor?
Dünyada hangi iş adamı 1 yıllığına sözleşme yapıp 50-60 milyon TL.’lik yatırım yapar?
Neden bu kadar büyük bir projenin yapılması engellenir?
Samsunlu gençlerin spor yapabilmesi için böyle bir tesisi kim yapar?
Samsun kamuoyu, Sayın Valimiz Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’den konu ile ilgili bir açıklama yapmasını bekliyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum