BAŞKAN YILMAZ GENÇLERİ KIRMADI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir süredir kendisinden “Skate Park” yapılmasını isteyen kaykaycı gençleri kırmayarak Skate Park’ın inşaatını başlattı

BAŞKAN YILMAZ GENÇLERİ KIRMADI
24 Ekim 2015 - 10:26
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, bir süredir kendisinden “Skate Park” yapılmasını isteyen kaykaycı gençleri kırmayarak Skate Park’ın inşaatını başlattı.

Son yıllarda ülkemizde de popüler bir eğlence sporu haline gelen ve giderek gençler arasında yayılan skate sporuna gönül veren Samsunlu gençler bir süre önce Başkan Yılmaz’ın yanına gelerek Samsun’da bu sporu yapacak alanlarının olmadığını anlatmışlar ve yapılacak olan bir skate Park’ın hem kendilerini mutlu edeceğini hem de bu sporun yayılıp sevilmesine katkı vereceğini söylemişlerdi.

Gençliğe yönelik projelere büyük önem veren Başkan Yılmaz da bu dileği kırmadı ve talimat vererek skate park projesine start verdi.

Doğupark Amfi Tiyatro alanının bitişiğinde yapımına başlanan Skate Park, çok kısa bir süre sonra paten ve kaykay kullanmaktan zevk alan gençlerin vazgeçilmez mekanları arasında yer alacak. Beton döküm işi tamamlanan ve büyük bölümü beton kaplama yöntemi ile yapılan Skate Park’ın yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Skate Park 2 bin metrekarelik geniş bir alanda gençlere hizmet verecek.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum