Başkan Vekili Bilen'den Çarpıcı Açıklamalar!...

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, 19 Mayıs Stadyumundaki locaların bugün itibari ile satışa sunulduğunu söyledi.

Başkan Vekili Bilen'den Çarpıcı Açıklamalar!...
12 Temmuz 2022 - 00:31
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili Veysel Bilen, gündeme dair açıklamalarda bulunarak, loca fiyatları ile ilgili bilgiler verdi.
Veysel Bilen, "Localarla ilgili de çalışmalarımızın sonuna geldik. Bugünden itibaren localarımızı da satışa sunmuş oluyoruz. Başkanımızın onayladığı fiyatlar üstünden öncelikle geçmiş yıllarda aynı locaları kullanmış olan loca sahiplerinden başlayarak bütün locaların satışına başlamış bulunuyoruz. Gerek taraftarlarımızdan gerekse camiamızdan ve özellikle iş dünyamızdan localarımızın fiyatlaması 80 bin TL’den başlayarak 500 bin TL’ye kadar bir aralıktadır. Kategorisine göre 80, 100, 130, 150, 200, 250, 300 ve 500 bin şeklinde artan bir fiyatlandırmamız var. Bütün bu loca, kombine, bilet ve yayın gelirleri ile ürün satışlarından elde edeceğimiz miktarı toparladığımız zaman dahi bu sene harcayacağımız paranın başkanımızın yaptığı fedakârlığın 5’te birini bile karşılamıyor" dedi. 

Bu sezon transferlere çok ciddi harcama yaptıklarına ve Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın hiç bir fedakârlıktan kaçınmadığına değinen Veysel Bilen, "Bu desteğin bu anlamda birlik, beraberlik ve  dayanışma adına önemli olduğuna dikkat çekmek isterim.
2. etap kamp çalışmamız yarından itibaren Bolu’da başlayacak. Bu arada liglerin planlanan takvimi 1 hafta ötelenmiş olması nedeniyle 1-2 gün kamp süresinin uzaması hem de izin süresinin uzamasını tamamen hocamızın takdirine bıraktık. Takımımızla ilgili 1-2 takviyeyi yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda da sona yaklaşan çalışmalar var. Lig başladığında hedefe koşan, takım halinde hareket eden, arkadaşlığın ve kararlılığın ön plana çıktığı, seyircinin de mutlu olacağı bir Samsunspor’u izletmek için el birliği ile çalışıyoruz. Bu sene yapılan transferler için çok ciddi harcamalar yapıldı. Başkanımız hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Buradan Samsunpor’a gönül verenlere seslenmek istiyorum. Kombinelerimiz satışa çıktı. Şu ana kadar olan kombine taleplerinden açık söylemem gerekirse mutlu olduğumuzu söylemek mümkün değil.  Evimizde oynayacağımız ilk maçımızda gönlümüzden geçen 25 bin seyirciye bu statta bir ambiyans oluşturacak, oyuncuları motive edecek bir tablonun oluşmasıdır" diye konuştu.

Konuşmasına şu şekilde devam eden Başkan Vekili Veysel Bilen; "Bu sene yapılan transfer çalışmaları ve kadro yapılanmasında başta Sayın Başkanımız Yüksel Yıldırım olmak üzere Batu Kaplan ve Scout ekibinin gayretlerinin neticesinde iyi bir kadro oluşturduğumuzu ve camiamızın mutlu olduğunu düşünüyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, camiamızın da bu kadroya sahip çıkmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum