Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Şanlı, Kan Bağışında Bulunarak Çağrıda Bulundu

Mersavi Aşireti Dernek Başkanı Abdulkadir Şanlı, kan stoklarının artırılması amacıyla düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Reklam
Başkan Şanlı, Kan Bağışında Bulunarak Çağrıda Bulundu
02 Haziran 2020 - 11:30
Reklam
Yurt genelinde sürdürülen kampanya için yüz binlerce vatandaş kan bağışı stantlarına giderek kan bağışında bulunuyor. Şanlıurfa’da da stokların artırılması için yüzlerce vatandaş kan bağışında bulunmak için Kızılay’ın kan bağışı stantlarına giderek bağışlarda bulunmaya devam ediyor.
Mersavi Aşireti Dernek Abdulkadir Şanlı, salgın nedeniyle kan stoklarında azalma olduğunu belirterek, dernek yönetimi olarak kampanyaya destekte bulunduklarını söyledi. Kan bağışının hem sağlığa faydalı olduğunu hem de birçok insana hayat verdiğinin altını çizerek, "İnşallah bağışlayacağımız bu kanlar hastalara şifa olur ve kan stokları dolar. Şanlıurfa’da bu kan bağışı kampanyasına başta kurum amirleri, belediye başkanları, milletvekilleri ve diğer derneklerin örnek teşkil etmesi gerekir. Bağışa destek vermeleri yanı sıra kendilerinin de bağışta bulunması gerekir. Dernek olarak ülkemizin ve kentimizin menfaatleri doğrultusunda yapılan her çalışmanın ve projenin içerisinde yer almaya çalışıyor ve kendi imkânlarımız ile desteklerde bulunuyoruz. Başta kent yöneticileri olmak üzere tüm Şanlıurfalı hemşerilerimi kan vermeye ve hayat kurtarmaya davet ediyorum. Gelin kan verin bir başka hayata can verin" dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum