Başkan Salih Şen'den İttifaka Yeşil Işık!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen, tüm ilçelerde seçimlere tek başına katılacakmış gibi hazırlandıklarını ancak seçim ittifakına da sıcak baktıklarını söyledi.

Başkan Salih Şen'den İttifaka Yeşil Işık!
20 Kasım 2023 - 18:15
Yerel seçimlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan Şen, aday tespit komisyonlarının çalışmalarını tamamlamak üzere olduğunu belirtti.
Aday adaylığı başvurularının devam ettiğini dile getiren Şen, "İki ay öncesinde 17 ilçemizde aday adayı tespit komisyonları kurarak seçim çalışmalarımıza başladık. Biz her ilçe için belediye başkan ve meclis üyeleri adaylarımızı hazırlayacağız ama bazı bölgelerde seçim ittifakları gündeme gelirse değerlendirme yapılacaktır" dedi.
Bütün Partilere Eşit Mesafedeyiz
Bütün partilere eşit mesafede olduklarının altını çizen Şen, şunları kaydetti; "Ben küstüm ben oynamıyorum diyemeyiz. Ben bu ülkenin sorunlarını görmezden gelirim diyemeyiz. Biz, Samsun’un sorunlarını nasıl çözeriz bunun çabası içerisindeyiz. Hangi adayla hangi bölgede hangi ilçede girersek nasıl başarılı olabiliriz? Bu matematiği de ortaya koyduğumuzda o zaman hangi bölgede kendi adayımızla gireceğiz, hangi bölgelerde başka adayları destekleyebiliriz bu da ortaya çıkacak. "

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum