Başkan Deveci'den Sevdamız Samsun'a Ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'ni Ziyaret Ederek İşbirliği İçin Görüş Alışverişinde Bulundu.

Başkan Deveci'den Sevdamız Samsun'a Ziyaret
25 Ekim 2023 - 13:27
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Genel Başkan Nuri Seven ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Deveci, genel merkezin yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladığını ifade etti ve yeni projelerle ilgili bilgi aldı.
Ziyaret kapsamında yapılan görüşmelerde, Başkan Deveci'nin Samsun'a olan sevdasına vurgu yapıldı. Genel Başkan Seven, Başkan Deveci'yi nazik ziyaretinden dolayı tebrik ederek, "Sevdası Samsun olan herkese bizim kapımız açık. Sayın Başkan Cemil Deveci'nin de Samsun sevdalısı bir insan olduğunu biliyoruz. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
Ziyaretin sonunda Genel Başkan Seven ve Başkan Deveci, birbirlerine ziyaretin anısına plaket takdim ettiler. Gençlik meclisi ve kadınlar meclisinin de ziyarette hazır bulunduğu.
"Bir Çocuğu Sen Sevindir Kampanyasıyla Güzel Bir Geleceğe Ortak Olun!
Siz de bir çocuğu sevindirerek, yüzlerine mutluluk getirmek için elinizi uzatın. Kampanyamıza katılım sağlamak için atkı, bere, oyuncak, boya malzemeleri veya boyama kitabı bağışı yapabilirsiniz. Küçük bir jestle büyük bir gülümseme yaratın!
Detaylı bilgi ve bağışta bulunmak için [Sevdamız Samsun Genel Merkezi] iletişime geçin. Unutmayın, sevgi paylaştıkça çoğalır!"

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum