Ayvacık'ta Mutluluğun Kanatları Derneği Gala Gecesi

Engelli Çocuklar yararına fırsatlar sunan Mutluluğun Kanatları Derneği, gelirinin tamamının Engelli çocuklar için kullanılacağı 2

Ayvacık'ta Mutluluğun Kanatları Derneği Gala Gecesi
21 Mart 2019 - 16:44
Engelli Çocuklar yararına fırsatlar sunan Mutluluğun Kanatları Derneği, gelirinin tamamının Engelli çocuklar için kullanılacağı 2. Yıl Gala gecesini Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin ve Dernek Başkan Yardımcısı  Elif Çakır’ın ev sahipliğinde Sheraton Otel’de gerçekleştirdi. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’unda hazır bulunduğu geceye Samsunlu İş Adamı Talip Öztürk, Türkiye’nin güzide sanatçıları Hakan Altun, Cengiz Kurtoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı  Ahmet Yavuz, Adalet ve Komisyon Başkanı Kemal Alver, İl Jandarma Komutanı Ünsal Ağaoğlu ve çok sayıda davetliler katıldı.
Muhteşem gecede sahne alan Hakan Altun ve Cengiz Kurtoğlu davetlilere doyumsuz bir müzik keyfi yaşattı.
Mutluluğun Kanatları Derneği Başkanı Burcu Keskin, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen ve Derneğin kuruluşundan bu güne kadar maddi manevi her türlü katkıyı sağlayan ve desteğini esirgemeyen İş adamımız Talip Öztürk ve Ayvacık Belediye Başkanı  Mustafa Belur’a plaket takdim etti.
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur Mutluluğun Kanatları Dernek Başkanı Burcu Keskin’e yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Bizlerin bir araya gelmesine vesile olan bu anlamlı gecede tarafıma verilen teşekkür plaketi beni fazlasıyla onurlandırdı.  Bizim toplum olarak Engelli, lösemili ve maddi durumu iyi olmayan çocuklarımıza nasıl yaklaşmamız gerektiği konusu çok açıktır. Gönüllü kuruluşların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Kendi aramızda bağış kampanyalarına destek vermeye gayret gösteriyoruz. Çocuklarımıza yardım etmek insanı ayrı bir mutlu ediyor“ dedi.
Hedef kitlelerinin çocuklar olduğunun vurgusunu yapan Dernek Başkanı Burcu Keskin “ Bugün burada bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimiz, çocuklarımıza katkı sağlayan, sağduyu sahibi dostlarımızdır. Dostlarıma, tüm misafirlere ve en önemlisi gece gündüz demeden durmaksızın tek beklentileri çocukların sağlıklı, mutlu, ihtiyaçlarının giderilmesi  olan Kanatsız Melekler ekibimize  çocuklarımız adına teşekkür ediyorum. Bizim ilk aşamada hedefimiz Engelli, lösemili çocuklara ve maddi durumu iyi olmayan ailelerin çocuklarına fırsatlar sunabilmek. Dezavantajlı gruplara destek olmak. Bunun için de hedef grubumuzu çocuklar olarak seçtik. Melek yüzlü çocuklarımızı her daim mutlu etmek bizlerin asli görevidir. Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum“ dedi.

[gallery ids="107713,107715,107711"]

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum