AYVACIK'TA 1. VELEYBOL TURNOVASI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ayvacık İlçesinde kurumlar arası 1

AYVACIK'TA 1. VELEYBOL TURNOVASI
14 Nisan 2016 - 19:18
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ayvacık İlçesinde kurumlar arası 1. Voleybol Turnuvası düzenlendi.
21 Martta başlayan voleybol turnuvasına ilçedeki kurumlardan 10 takım katıldı. Belediye Başkanı Mustafa Belur’un girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçeye kazandırılan Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen kurumlar arası Voleybol Turnuvasında şampiyonluğu İlçe Jandarma Komutanlığı göğüslerken 2.liği Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, 3.lüğü ise Mustafa Üstündağ YİBO göğüsledi. İlçedeki Kapalı Spor Salonunda turnuvada dereceye giren takımlara  kupa töreni düzenlendi. Törene İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, turnuvada İlçe Jandarma Komutanlığı takımında yer alan İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, Belediye Başkan Vekili Yılmaz Ersoy, İlçe Müftüsü Hadi Keskin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş, Belediye Fen İşleri Müdürü Vedat Yazıcı ve voleybol severler katıldı. Şampiyon olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımına kupalarını ve madalyalarını İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca takdim ederken 2. Olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu takımına İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, 3. Olan Mustafa Üstündağ  YİBO’ya  ise Belediye Başkan Vekili Yılmaz Ersoy kupalarını ve madalyalarını taktim ettiler. Turnuva boyunca karşılaşmaları yöneten hakemlere ve olası olumsuz bir durumda anında müdahalede bulunmak için hazır bulunan sağlık ekiplerine İlçe Müftüsü Hadi Keskin tarafından plaket verildi.

[gallery ids="48531,48530,48529"]
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Telat Aktaş ‘’ Böyle bir spor salonunun ilçemize kazandırılmasına ve bizlerin spor ile buluşmasına vesile olan başta Gençlik ve Spor Bakanımıza, İlçe Kaymakamım Sn. Can Kazım Kuruca ve saygı değer Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Belur’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Yoğunluğu sebebi ile il dışında olan Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, “Genel Merkezimizin önemli bir toplantısından dolayı ilçemizde 1.si düzenlenen Voleybol Turnuvamızın kupa törenine katılamadım. İlçemizde kamu kurumlarında çalışan personellerimiz arasında sosyal ve sportif aktiviteleri arttırmak, kamu kurumları arasında kaynaşma, dayanışma ve kardeşlik bağlarının gelişmesine katkıda bulunmak için böyle bir turnuva düzenlendi. Emeği geçenlere ve turnuvaya katılan 10 takımımıza teşekkür ediyor, şampiyon olan İlçe Jandarma Komutanlığı takımını kutluyorum. İlçemizde bu alandaki sosyal ve sportif faaliyetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum