Avrupa'da Destan Yazan Canikli Milli Sporcu Havalimanında Coşkuyla Karşılandı

Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda madalyaları toplayan Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Avrupa'da Destan Yazan Canikli Milli Sporcu Havalimanında Coşkuyla Karşılandı
12 Eylül 2023 - 17:07
İtalya’nın Padova kentinde düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla madalyaları tek tek toplayan Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Ali Topaloğlu, Samsun Çarşamba Havalimanı’nda ailesi, antrenörleri ve vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Şampiyonada erkekler disk atma ve gülle atmada altın madalyanın sahibi olan Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu, erkekler 100 ve 200 metre koşuda gümüş, 1500 ve 400 metrede koşuda ise bronz madalya elde etti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canikli milli sporcu Ali Topaloğlu’nu kazandığı başarılardan dolayı kutladı.
Başkan Sandıkçı Kutladı
Down Sendromlular Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarılardan dolayı Canik Belediyespor Kulübü milli sporcusu Ali Topaloğlu’nu tebrik eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Milli takım kadrolarında ülkemizi temsil eden, yerel ve ulusal organizasyonlarda başarılarına yenilerini eklemeye devam eden Canikli milli sporcumuz Ali Topaloğlu, Avrupa Şampiyonası’nda elde ettiği başarılarla bir kez daha göğsümüzü kabarttı.  Şampiyonada gösterdiği üstün performansla birincilikler ve dereceler elde etti. Spora yönelik yatırımlarımızı sürdürecek, çocuklarımızı ve gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah milli takımlarımıza yeni sporcular kazandırmaya devam edeceğiz. Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği azim dolu mücadeleyle yeni başarılara imza atan Canikli milli sporcumuz Ali Topaloğlu’nu yürekten tebrik ediyor,  sporcumuzun yetişmesinde katkılarda bulunan ailesine, antrenörlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum