Atakum'da Hem'en Ara Tatil Programına Yoğun İlgi

Milli Eğitim Bakanlığının ilk kez 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında uygulamaya koyduğu ara tatil programları çerçevesinde Atakum Halk Eğitimi Merkezi’nin hazırlamış olduğu “Sanat Atölyeleri“ ne velilerin ve öğrencilerin ilgisi yoğundu.

Atakum'da Hem'en Ara Tatil Programına Yoğun İlgi
20 Kasım 2019 - 11:36
Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik ve Şube Müdürü Hayati Tekin’in de açılışına katıldığı Sanat Atölyelerine katılan çocuklar, Takı tasarımından pasta süslemeye, ebru sanatından organiğe birçok etkinliği yapma fırsatı buldular.
ATAKUMDA GÜZEL BİR ATILIM
Projeler üreterek yollarına devam ettiklerinin altını çizen Atakum Halk Eğitimi Merkezi Kurum Müdürü Hasan Tanrısever, “Çocuklarımızın tatil sürecinde telefon ve tabletten mümkün olduğunca uzak tutmak için faaliyetler planladıklarını belirterek, çocuklarımızı 18-22 Kasım tarihlerinde saat 13.00 ile 15.00 saatleri arasında açılışını yaptığımız sanat atölyelerimizde etkinlik yapmak üzere merkezimize bekliyoruz” dedi.
DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ
İlçe bazında büyük hedeflerin altına imza atarak yürüdüklerini dile getiren Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik, “Ara tatilin eğitime verilmiş bir ara olmadığını geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın sanatla, kültürle ve değerlerimizle buluşması için bir fırsat olduğunu ve il düzeyinde yapılan bu çalışmanın takdire şayan olduğunu gördük. Bizleri mutlu etti” diye konuştu.
Açılışta,  Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Tanrısever, günün anısına üzerinde Samsunspor’un logosu bulunan tabloyu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet İrfan Yetik'e takdim etti.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum