Alternatif Müzik Sevenler 11 Şubat'ta Küçükçiftlik Park'a!...

Albümlerinde farklı tarzları başarıyla harmanlayan, alternatif müziğin son dönemdeki en iyi gruplarından Adamlar, sevilen şarkılarını 11 Şubat Cuma akşamı şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park kış sahnesinde söyleyecek!

Alternatif Müzik Sevenler 11 Şubat'ta Küçükçiftlik Park'a!...
21 Ocak 2022 - 12:00
URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin açılışında ise mutluluk veren şarkılarıyla giderek büyüyen bir hayran kitlesi edinen pop-rock grubu Palmiyeler sahne alacak. Kış döneminde kapalı mekân konseptine geçen KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenen ve kapı açılış saati 19.00 olan konserin biletleri Biletix’te!
Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ın farklı tarzlarda oluşturduğu konser programı, Adamlar ve Palmiyeler’in 11 Şubat 2022 Cuma akşamı vereceği konserle devam ediyor.
Alternatif sahnenin önde gelen gruplarından Adamlar, hip-hoptan uzun havaya, tangodan rock müziğin en damar hallerine ve oradan da elektronik müziğe farklı janraları bir potada toplayan Türkçe sözlü müzikler üretiyor. Vokalde Tolga Akdoğan, elektronik gitarda Gürhan Öğütücü, bas gitarda Berat İşçioğlu, altyapı ve elktroniklerde Berkant Kılıçkap ve davulda Berkan Tilavel’den oluşan ve 2013 yılında kurulan grup Eski Dostum Tankla Gelmiş isimli ilk albümlerini 2014’te, Rüyalarda Buruşmuşuz adlı ikinci albümlerini 2016’da, üçüncü stüdyo albümleri Dünya Günlükleri’ni ise 2019’da yayımladı. Adamlar, uzun süren sessizliklerini, geçtiğimiz aylarda dört şarkıdan oluşan Harekete Kimse Mâni Olamaz. Part1 adlı EP ile bozdu.

Güneşli günlerin, denizin ve özgürlüğün müziğini yapan Palmiyeler ise, ülkenin en başarılı indie rock grupları arasında yer alıyor. 2013 yılında kurulan Palmiyeler, grupla aynı ismi taşıyan ilk EP’lerini 2015 yılında dinleyicilerle paylaştı. Mertcan Mertbilek, Rana Uludağ, Tarık Töre ve Barış Konyalı'dan oluşan grup, Senden Haber Yok, Karbeyaz gibi birçok sevilen teklinin yanı sıra bugüne kadar II (Venus), Akdeniz, Ben-Hür ve Şeytan Odama Geldi adlı dört albüm yayınladı.
Kasım ayından itibaren üzeri kapalı bir mekân haline gelen ve kış ayları boyunca misafirlerini müzikle buluşturmaya devam edecek olan KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşen etkinliklerde, her zaman olduğu gibi tüm pandemi önlemleri yine üst düzeyde alınıyor. 6 Eylül 2021’de hayata geçen yönetmelik gereği tüm etkinliklere PCR testi veya aşı kartı ibrazı ile giriş yapılabiliyor.
URU organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te!
Bilgi için:        instagram.com/kucukciftlikpark
kucukciftlikpark.com
twitter.com/KucukCiftlik
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum