AK Parti sadece bir parti değildir

25

AK Parti sadece bir parti değildir
16 Mart 2015 - 15:20
25. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bayraktar, Türkiye’nin gelişen, büyüyen, boyun eğmeyen, milletiyle barışık her alanda başarı gösteren bir ülke konumuna geldiğini, milletinde bunu gördüğünü ve AK Parti’nin yanında sağlam kale gibi durduğunu söyledi.

“Türkiye, mazlumların umut ışığı”

AK Partinin kurulduğu günden itibaren birçok engelle karşı karşıya kaldığını dile getiren milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, Türkiye’nin tarih boyunca mazlumlar için umut ışığı olduğunu ve bugünde umutların devam ettiğini söyledi. Büyük devletlerin refleksiyle dünyadaki olayları izlediğini belirten Bayraktar, “Gerektiğinde de müdahale yapıyorlar. Dünya, bugün her zamankinden daha çok tuzaklara maruz bırakılıyor. Oyun içinde oyunlar kuruluyor. Unutmasınlar ki hesapların üstünde hesabı olan da var. Hedef asla AK Parti değildir. Gelişen, büyüyen, boyun eğmeyen, milletiyle barışık her alanda başarı gösteren Türkiye’dir. Milletimizde bunu görüyor ve AK Parti’nin yanında sağlam kale gibi duruyor” dedi. 

“Millete rağmen siyaset olmaz”

“AK Parti sadece bir parti değildir”  diyen Mustafa Bayraktar, “AK Parti varsa çözüm süreci var. AK Parti varsa barış ve huzur var. AK Parti varsa istikrar ve yatırım var. Bugün ülkemizin neresine giderseniz gidin değişim dönüşüme şahitlik ediyorsunuz.  12 Yılda AK Parti’nin yaptığını kabul etmek istemeyenler, barışa huzura istikrara kast etmeye çalışıyorlar. Milletimizin aklıyla alay ediyorlar. Siyasetin kalitesini düşürerek, oy çalmaya çalışıyorlar. Her seferinde milletimiz sandıkta gerekli cevabı veriyor. Ama yenilen pehlivan güreşe doymaz misali saldırıyorlar. Millete rağmen siyaset olmaz. AK Parti milletle siyasetini yapıyor. Milletimizle barışmalarım lazım” diye konuştu.   

“Samsun’a 12 yılda 12 milyar TL yatırım”

Samsun’un AK Parti iktidarı zamanında ciddi yatırımlar aldığını da sözlerine ekleyen milletvekili aday adayı Mustafa Bayraktar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ulaştırmadan haberleşmeye, sağlıktan eğitime, spordan turizme,  enerjiden bilime ve sanayiye kısaca her alanda ciddi yatırımlar almıştır. Samsun’a yapılan yatırım miktarı yaklaşık 12 milyar TL. Yani her yıl 1 milyar TL yatırım yapılmış. Yerel yönetimlerin sosyal belediyecilik anlamında yaptığı yatırımlar ve hizmetler buna dâhil değil. Bu yatırımları hayal dahi edemeyenlerin AK Partiyi millet adına eleştirmeye hakları yoktur. Yapılanları görmezden gelmek insanlığa sığmadığı gibi, milletimize saygı göstermemektir. Millet yoksa siyaset yok. Bunu hala görmediler mi?”

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum