AGD Yaz Etkinlikleri Bu Yıl da Dopdolu!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İlkadım Temsilciliği ve Milli Gençlik Vakfı (MGV), “Yaz bizimle bir başka!” sloganıyla her yıl düzenlemiş olduğu ortaokul öğrencilerine yönelik yaz etkinlikleri programının kayıtları başladı.

AGD Yaz Etkinlikleri Bu Yıl da Dopdolu!
02 Temmuz 2021 - 19:22
5 Temmuz – 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek yaz etkinliklerinde 6 hafta boyunca yaz etkinlikleri ile gençler verimli bir yaz geçirecekler. Erkek öğrenciler için Şehit Ahmet Altunoğlu İmam Hatip Lisesinde kız öğrenciler için 5 ayrı noktada  hijyen kurallarına uygun halde gerçekleştirilecek olan  yaz etkinliklerinde bir çok sürpriz etkinlikte yer alacak.
Tatilleri verimli hale getiriyoruz
Konu hakkında bilgi veren AGD İlkadım İlçe Başkanı Faruk Emin Eren, “Yaz Etkinlikleri kapsamında, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adabı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zeka oyunları, sosyal medya kullanımı gibi alanlarda kendilerini geliştirecekler. Ayrıca sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerle dolu dolu geçmesini hedeflediğimiz yaz etkinliğimizde öğrencilerimizi tatil havasında hem öğrendirmek hem de eğlendirmeyi planlıyoruz. Yıl içeresinde kâşif grupları sayesinde eğitim alan öğrenciler yaz dönemi haricinde de yıl boyu eğitimlerine devam etmesini amaçlıyoruz” dedi.
Bu coğrafyanın en temel ihtiyacı İslamdır
Tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesi noktasında var gücümüzle çalışmalara devam edileceğinin altını çizen İlçe Başkanı Eren;
Çocuklarımız bizim için değerli ve yaz etkinlikleri de bu değerle önemli. Kalbinde inanç olmayan nesillerin içerisinde yaşadıkları topluma da diğer insanlara da zarar vermeleri çok kolaydır. Karıncanın hakkını gözeten nesillere ihtiyaç vardır. Öte yandan bugün bu coğrafyanın en temel ihtiyacı İslam’dır, İslam kardeşliğidir” dedi.
Kayıtlara İnternet üzerinde başvurulabilecek
Kayıtlar hakkında da bilgi veren Eren, AGD Yaz Etkinliklerine katılım sağlamak isteyen öğrencilerimiz www.agdilkadim.wordpress.com veya 0541 739 31 55 nolu telefon üzerinden kayıt yaptırabilirler. Konu ile alakalı daha fazla detaylı bilgiye ise AGD İlkadım resmi sosyal medya hesapları üzerinden ulaşabilirler” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum