Aday Adalığını Genel Merkez'de Açıkladı!...

Sevdamız Samsun Genel Merkezi’ni, CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Gülay Deveci ziyaret etti.

Aday Adalığını Genel Merkez'de Açıkladı!...
03 Şubat 2023 - 19:19
Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, yönetim kurulu üyeleri ve kadın meclisi üyeleri ile sohbet eden Gülay Deveci, milletvekili aday adaylığını olduğunu ilk kez Sevdamız Samsun Genel Merkezi’nde açıkladı.
Tüm hayatının Samsun’da olduğunu söyleyen Deveci, “CHP Samsun Milletvekili aday adayıyım. Benim işim, arkadaşlarımız, dostlarımız, ailem herkes Samsun’da. Ben Ankara’nın değil Samsun’un milletvekili olacağım. Sizler gibi değerli bir Sivil Toplum Kuruluşu’na da ilk ziyaretlerimden birini gerçekleştirdiğim için mutluyum” dedi.

Samsun’a Sahip Çıkın Yeter
Çıktığı yolda başarı dileyen Sevdamız Samsun Genel Başkanı Nuri Seven, “Biz parti ayrımı yapmadığımızı her zaman dile getiriyoruz. Bizim için önemli olan Samsun’a verilen değer ve hizmet. İsimlerin veya hangi partinin olduğu önemli değil. Samsun için birliktelik sağlandığı ve bu güzel şehrimizin menfaatleri gözeten herkese kapımız sonuna kadar açık. Samsun’un aleyhinde hareket edenler olursa da onların da karşısındayız. Bizim tek istediğimiz, milletvekili seçilen, belediye başkanı seçilen veya bürokrat olarak atananların Samsunumuza her alanda sahip çıkmalarıdır” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum