44.000 Den Fazla Üyesine Ulaşmak İçn Sokak Sokak Geziyorlar

AK Parti İlkadım, teşkilat çalışmalarına devam ediyor. 44.000 den fazla üyesinin tamamına ulaşmak adına ekipler halinde sokak sokak hane hane planlı bir şekilde çalışma gösteriyor.

44.000 Den Fazla Üyesine Ulaşmak İçn Sokak Sokak Geziyorlar
27 Kasım 2022 - 23:57
Yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan ilçe başkanı Dursun Mücahit Erbin; Siyaset gönüllüklük işidir. Biz bir davayız, teşkilatız. AK Partili olmak, bu ülkenin ve milletin asırlara sari medeniyet davasının bayraktarlığına talip olmak anlamındadır. Bu çalışmalarda görev yapan arkadaşlarımızın tamamı, bu büyük kervanın başarısı için bir nefer gibi çalışabilme erdemini göstermektedir.
İlkadım'ın meydanlarında, pazarlarında, 3611 cadde ve sokağında AK Parti var. Sessiz devrimleri gerçekleştiren, en ileri, en kapsamlı, en etkili değişimleri yaşatan AK Parti'nin teşkilatlarına da bu yakışır. Bizim, yani AK Parti'nin tüm teşkilatlarında dayanışma, kardeşlik ve muhabbet ön planda tutulmuş ve birbirine kenetlenmiş kadrolardan oluşmaktadır. Kendini bir kenara bırakabilmişlerin teşkilatı olarak bize düşen milletimiz ile bağımızı daha güçlü hale getirmektir. Bizlerin omuzlarında bulunan yükün bilinci ile davamıza dört elle sarılıyoruz.
Genel merkezimizin talimatları ve İl Başkanlığımızın koordinasyonunda İlkadım teşkilatı olarak #TeşkilatSokakta sloganı ile tüm sokaklara giriyor ve tüm hanelere gidiyoruz. 61 mahallemizin tamamında bulunan üyelerimizi, hatta seçmenleri ziyaret ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletiyor her zaman yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. AK Parti milletimizin gönlüne talip bir partidir. Bunu da biz teşkilat mensuplarının eli ile yapmaktadır. 2023'e doğru giderken Türkiye Yüzyılı diyerek, büyük bir müktesebatla, büyük bir kervanla, büyük bir mirasla, büyük bir vizyonla milletimizin karşısına çıkıyoruz. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun.
"Övünç kaynağımız olan İlkadım teşkilatımızda görev yapan herkese şükranlarımı sunuyorum" ifadelerinde bulundu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum