31 Mart, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin Miladı Olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan 31 Mart Pazar günü yapılacak Yerel Seçimler öncesi açıklamalarda bulundu.

31 Mart, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin Miladı Olacak
29 Mart 2024 - 15:35
AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak 31 Mart seçimlerine yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ve her an sahada olduklarını belirten Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 18.seçim zaferimizi kazanmak, şehirlerimizi Gerçek Belediyecilik ile buluşturmak için 17 ilçemizde ve Samsun’umuz genelinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seçimin sandıktan önce sahada kazanılacağını biliyoruz. Bu anlayışla Milletvekilleri olarak, İl ve İlçe teşkilatlarımızla ve her anında milletimizin hep yanında olan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adaylarımızla birlikte vatandaşlarımızla iç içeyiz. Gittiğimiz her yerde Cumhur İttifakı adaylarımıza hemşerilerimizin duyduğu güvene şahitlik ediyoruz. Bu muhabbet ve coşku ile çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.
Kalkınma Yerelde Başlar
“Kalkınma yerelde başlar anlayışıyla yola çıktık.” diyen Karaaslan, “AK Parti olarak bir belediyecilik ekolü oluşturarak 21 yıldır tüm şehirlerimizde ve ülkemizde sayısız başarı hikâyesi yazdık. Her seçim döneminde gerçekçi vaatlerle milletimizin huzuruna çıktık ve yetkiyi aldıktan sonra vaatlerini hatırlamayanlardan olmadık, projelerimizi birer birer hayata geçirdik. Biz, verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte bulunmayan bir siyasi hareketin mensuplarıyız. Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu, tüm kesimlere yönelik hizmetlerimizle milletimize gösterdik. “ ifadelerini kullandı. Karaaslan, “Milletimizin bizden beklentileri var, bizim de şehirlerimize, ülkemize kazandıracağımız daha çok hizmet var. Kritik önemdeki bu seçimleri Cumhur İttifakı’nın zaferiyle taçlandırmamızın ardından hızla, yarım kalan işleri tamamlamak, yeni projeleri hayata geçirmek için görevimizin başında olacağız diye konuştu.
Muhalefet belediyeleri tarafından yönetilen şehirlerin son beş yıllık dönemde belediyecilik hizmetlerinden mahrum kaldığını, Cumhur İttifakı Adaylarının 31 Mart’ta seçilmesiyle bu şehirler için yeni bir dönemin başlayacağına inandıklarını söyleyen Karaaslan, “Şehirlerimizde yaşam kalitesini yükselten, insan öncelikli, hizmet odaklı anlayışı tahkim eden, gönül belediyeciliğiyle kalplere dokunan, şeffaflığa, katılımcılığa, kaliteli hizmet üretimine ve vatandaş memnuniyetine odaklanan, sahip olduğumuz kadim birikimle yenilikçi yaklaşımları buluşturarak şehircilikte yeni bir vizyon ortaya koyan kadrolar olarak milletimizin güçlü desteği ve teveccühüyle zafer Cumhur İttifakı’nın olacaktır” dedi.

31 Mart, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin Miladı Olacaktır
“Seçim günleri, demokrasimiz için en özel günlerdir” değerlendirmesinde bulunan Karaaslan, “Milletimiz, sandık önüne her konulduğunda hassas terazisinde tüm tarafları tartarak tercihini yapan, demokratik olgunluğu çok yüksek bir millettir. Milletimiz 31 Mart’ta; algı yönetimi yaparak 5 yıl geçirenlere, ‘engelleniyoruz’ yalanıyla hiçbir iş yapmayanlara, belediyenin kaynaklarını doğru yönetemeyenlere, halkımızın güvenini boşa çıkaranlara, milletin oyunu çantada keklik görenlere çok büyük bir ders verecektir. 31 Mart, Türkiye Yüzyılı Belediyeciliğinin miladı olacaktır” ifadelerini kullandı.
Karaaslan, “31 Mart Pazar günü demokrasi tarihimizin en kritik seçimlerinden biri için sandık başına gideceğiz. Tüm vatandaşlarımızdan sandığa giderek oylarını kullanmalarını özellikle istirham ediyorum. Cumhur İttifakı adaylarımıza verilecek her oy önümüzdeki 5 yıllık dönemde yeni eser ve hizmetler olarak şehirlerimize geri dönecektir. Milletimizin iradesine duyduğumuz sonsuz güvenle 31 Mart seçimlerinin tüm şehirlerimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum