25 BİN İŞÇİ YARARLANACAK

Samsun'da Türk-İş'e bağlı sendikalar ile Gato Hastanesi arasında sağlık anlaşması imzalandı

25 BİN İŞÇİ YARARLANACAK
22 Ekim 2015 - 19:23
Samsun'da Türk-İş'e bağlı sendikalar ile Gato Hastanesi arasında sağlık anlaşması imzalandı.

25 BİN İŞÇİ YARARLANACAK

Samsun'da Türk-İş’e bağlı 16 sendika başkanının katılımı ile 25 bin üye ve birinci derecedeki yakınlarının kaliteli ve çağdaş sağlık hizmeti alabilme yolunda Özel Gato Hastanesi ile fikir birliğine vararak sağlık protokolü imzaladılar.

HİZMETTE İDDİALIYIZ'

Tes-İş Sendikası Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Özel Gato Hastanesi Genel Müdürü Erdoğan Yaşar, ''Hastanemiz sağlık hizmetlerim adına, çağdaş ve güler yüzlü kaliteli hizmet verme adına iddialıdır. Hastanemizde hastalarımıza asla müşteri gözüyle bakılmaz'' dedi.

Türk-İş Temsilcisi Nakif Yılmaz ise amacımız üyelerimizin ve birinci derecedeki yakınlarının daha ekonomik şartlar altında, güler yüzlü ve kaliteli sağlık hizmeti almasıdır. Hayırlı olsun'' diye konuştu.

Sağlık protokolüne 16 sendika başkanı imza attı.

16 SENDİKA KATILDI

Protokol imza törenine Gato Hastanesi adına Genel Müdür Erdoğan Yaşar Türk-İş Temsilcisi ve Tes-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Nakif Yılmaz, Tarım-İş Basri Uslu, Yol-İş Nolu Şube 1 Şaban Çılgın, Türk Koop- İş Fati Köymen, Şeker-İş Sinan Türe, Haber-İş Davut Çavuş, Belediye İş, İlyas Yiğit, Sağlık-İş Gökan Çağlayan, Harb-İş Erdal Çavuş, Demiryol-İş Zeki Seyhan Bass banka Sendikası Mehmet Akyüz, Güvenlik-İş sendikası Soner Donat, Metal-İş, Tek-Gıda-İş Sendikası Ali Başkeser. Tümtis Muharrem Yıldırım olmak üzere 16 sendika başkanı imza koydu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum