1 Kasım'ın telafisi yok

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av

1 Kasım'ın telafisi yok
22 Ekim 2015 - 19:20
AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Türkiye’nin ekonomik büyümesinin önüne geçmek isteyen odaklara dikkat çekerek, "1 Kasım Genel Seçimi telafisi olmayan bir seçimdir" dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Görüştüğü vatandaşlarla sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, Türkiye’nin ekonomik büyümesinden rahatsız olan odaklara dikkat çekerek, “Ülkemiz geliştikçe, gelişmesini istemeyen bazı ülkeler ülkemiz üzerinde oyunlar oynamaktadırlar. Onun için 1 Kasım Genel Seçimi çok önemli. 1 Kasım, telafisi olmayan bir tarihtir" dedi. 

BU BİR İSTİKLAL SAVAŞIDIR

Türkiye'nin her alanda her geçen gün güçlenmeye devam ettiğini belirten Hocaoğlu, "Türkiye’de her şey üretilebilir, her şey yapılabilir pozisyonda. Sizler de görüyorsunuz. Dün, olmaz, yapılamaz denilen silahlar, yapılar, uçaklar ve gemiler yapılmaktadır. Bugün Atak gibi helikopterini yapan, kendi tanklarını yapan, kendi özel uçağını yapan bir ülkeyi, bu pazarda güçlü olan ülkelerin istememesi kadar doğal bir şey yoktur" diye konuştu. 

İSTİKRAR İÇİN OY VERİN

Türkiye için istikrarın önemine dikkat çeken Hocaoğlu, "1 Kasım'da da bu ülke inşallah istikrarına devam edecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın ifade ettiği gibi bu bir İstiklal Savaşı’dır. AK Parti’nin mücadelesi ekonomide ve diğer alanlarda ülkenin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, hatta geçmek içindir. Onun için tüm vatandaşlarımızdan sandığa gitmelerini ve şer odaklarına karşı Türkiye'nin istikrarı için oy vermelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

TEK BAŞINA İKTİDARIZ

Genel Seçimde tek başına iktidar olacaklarından şüphe duymadıklarını da ifade eden Hocaoğlu, "Bizim 1 Kasım’da Allah’ın izniyle tek başına iktidara geleceğimizden zerre kadar şüphemiz yoktur. Çünkü biz millette bu heyecanı görüyoruz. 7 Haziran sonrası 4 aylık dönemde bir hükümet kurulamaması sıkıntısını milletimiz gördü. Biz tek başına iktidara geldiğimizde önümüzdeki 4 yıllık dönemde Türkiye’de seçim olmayacak. Hep birlikte milletimizin ve ülkemizin refahı, kalkınması ve selameti için canla başla çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum