Zor ve İlginç Bir Maç Olacak

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Pazar günü deplasmanda oynanacak Fenerbahçe A.Ş maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayıp açıklamalarda bulundu.

Zor ve İlginç Bir Maç Olacak
19 Ocak 2024 - 18:16
Teknik Direktör Markus Gisdol, "Fenerbahçe’ye karşı oynamanın zor olduğunu biliyoruz. Bu karşılaşmada çok akıllı ve zekice oynamamız gerekiyor. Tabi ki zor ve ilginç bir maç olacak. Açıkçası göstermiş olduğumuz performanstan ötürü rakiplerin bizden çekinmesi bizleri memnun ediyor. Fenerbahçe en yüksek seviyede oynayan bir takım. Ligde bulunduğu konumdan dolayı biliyoruz. Bizim için bu noktaya gelmek zor oldu. Yapmamız gereken bugüne kadar ne yaptıysak aynı şekilde yüzde %100'ümüzü vererek maça çıkmamız. Onlar için de maçın kolay geçeceğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.
Samsunspor'umuzun 35 yıl önce geçirdiği kazaya değinen Teknik Direktörümüz Markus Gisdol, "Tabi ki zor bir durum.  Hepimiz çok çok üzgünüz, ne yazık ki kulübün tarihinde olan üzücü bir olay. Yarın kaybettiğimiz oyuncuları yâd edeceğiz. Fenerbahçe maçında onlar kalbimizde olacak” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum