ZİYA DOĞAN'A TEŞEKKÜR...

PTT 1

ZİYA DOĞAN'A TEŞEKKÜR...
17 Şubat 2015 - 15:12
PTT 1. Lig'de zor günler geçiren ancak son iki haftada Adanaspor ve Antalyaspor maçlarından aldığı puanlarla lige tutunmaya çalışan Orduspor’da geçen hafta takımdan ayrılan eski teknik direktörleri Ziya Doğan’a teşekkür geldi.

20. hafta maçında zirve mücadelesi yapan Antalyaspor’u genç kadrosuyla yenerek uzun bir aradan sonra 3 puanla tanışan ve moral bulan Orduspor Kulübü resmi internet sitesinde İdari Menejer Selim Şener imzalı teşekkür mesajında, eski teknik direktörleri Ziya Doğan’ın Ordu’da herkesin takdirini kazandığını belirterek şöyle denildi; “İnsanlar hayatlarında istemeden bazı değişikler yapmak zorunda kalırken meslek onuruna saygı gösteren kişiliğinizle orduda yediden yetmişe herkesin kalbinde taht kurduğunuz bir gerçektir.

Özellikle küçücük kalpleriyle büyük işler başarmaya çalışan bu gençlere öğrettiğiniz takım olgusu ve de takım derinliği hiç bir zaman unutulmayacak.

Görevinizden istifa edip ayrılmanız hiç bir şeyi değiştirmeyecektir. Her zaman saygı ile anılıp hepimizin hafızalarımızdaki yeriniz ayrı bir güzellikle kalacaktır. Senden çok şey öğrendik her şey için candan teşekkürlerimle, yardımcı hocalarımız Hakan Polat, Erol Mıngır, Adil Kınık, Tacettin Doğan hocalarımıza da sonsuz saygılarımızı sunarız.

Sağ olun Ziya Hocam, sağlıklı günler dileğimle…

Orduspor Kulübü Yönetim Kurulu Adına

İdari Menajer Selim Şener

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum