Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi

Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası sona erdi. 16 takımın yer aldığı turnuvanın finalinde YG4 takımını 3-0 yenen Turtle Sports, birinci oldu.

Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası Sona Erdi
11 Mart 2024 - 22:49
Final maçının ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara ödülleri takdim edildi.
16 Takım Mücadele Etti
Yurdum Spor Yapıyor Havza Voleybol Halk Turnuvası sona erdi. Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Havza Yerel Eylem Grubu Derneği ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle 16 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvada final, Havza Spor Salonu'nda Turtle Sports ile YG4 arasından oynandı.
Yasin Güvenç’in İsmi Takıma Verildi
Maç öncesi, geçen yıl 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde vatani görevini yaparken Hatay'da hayatını kaybeden Yasin Güvenç'in ismi ile yer alan YG4 takımı, Güvenç'in fotoğrafı ve ‘Unutmadık unutmayacağız’ yazılı pankart açtı. Oyuncuların formalarında ise Güvenç'in fotoğrafı yer aldı. Turnuvada YG4'ü 3-0 yenen Turtle Sports, birinci oldu. Turnuvada üçüncülüğü Milli Eğitim Müdürlüğü, dördüncülüğü ise Jandarma Komutanlığı elde etti.
Ödüller Verildi
Final maçı sonrası dereceye giren takımları kupa ve madalyaları Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Yasin Güvenç'in babası Mustafa Güvenç tarafından verildi. Uzun, turnuvayla toplumsal birlikteliğin ve halkın spor yapmaya teşvik edilmesinin amaçlandığını belirterek, ayrıca turnuvaya başvuru yapan takımlardan gönüllülük esasıyla toplanan 16 bin liranın, Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı hesabına yatırıldığını söyledi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum