YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, “Şarkışla Belediyespor maçı galibiyeti ile yolumuza devam ediyoruz” d

YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ
14 Kasım 2017 - 20:13
Spor Toto Bölgesel Amatör lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden diğer temsilcimiz Atakum Belediyespor’da Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ, “Şarkışla Belediyespor maçı galibiyeti ile yolumuza devam ediyoruz” dedi.
İYİ MÜCADELE EDİYORUZ
Maçın genelinde topa sahip olan Atakum Belediyespor olduğunu vurgulayan Teknik Sorumlu Güven Gümüşdağ,” 90 dakika boyunca Şarkışla Belediyespor karşısında iyi mücadele etik. Galibiyeti golü bulmamıza rağmen farkı artıracak birçok gol pozisyonu değerlendiremedik. Alınan bu güzel galibiyetten sonra futbolcularımı kutluyorum. Bu maç bizim  açımızdan geride kaldı. Önümüzdeki maçlarımıza  bakmak zorundayız” diye konuştu.
BU MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Lığın 3’üncü sırasına yerini alan  ve  15 puana sahip  olan Yeni Amasyaspor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan  Turuncu- Mavi -Beyazlı ekibin Teknik Sorumlusu Gümüşdağ, ”Fikstüre baktığımız zaman lider Fatsa Belediyespor ile aramızda 6 puan bulunuyor. Bide  bu farkını  göz önünde bulundurarak, mutlaka Yeni Amasyaspor maçından puan ve puanlarla geri dönmeyi hedefliyoruz. Takımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor ”dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum