Yolspor'dan Prova

2019-2020 Futbol sezonu süper amatör ligde yukarları hedefleyen Yolspor 1957 Ünyespor ile dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığı hazırlık müsabakası gerçekleştirdi

Yolspor'dan Prova
17 Eylül 2019 - 09:33
2019-2020 Futbol sezonu süper amatör ligde yukarları hedefleyen Yolspor 1957 Ünyespor ile dostluğun ve kardeşliğin ön plana çıktığı hazırlık müsabakası gerçekleştirdi.
MAÇLARIMIZA YAKLAŞIK BİR AY VAR
Ünye şehir stadyumunda oynanan müsabaka 1957 Ünyelispor severler tarafından ilgi ile izlendiğini belirten Yolspor’un Genel Kaptan İlhan Akbaş,” Her iki takımı da kutluyorum. Bizim açımızdan skorun önemli olmadığı müsabakalarımızın başlamasına yaklaşık bir ay var takımımızın ne durumda olduğunu ve noksanlarımızın neler olduğunu görmemiz açısından önemli bir müsabaka oynadık ve çok yararlı geçti. 1957 Ünye spora yönetimine, Teknik heyetine ve tüm sporculara bizleri dostça misafir ettikleri için teşekkür eder Bölgesel Amataör Ligde Yapacakları Mücadelede başarılar diliyorum ”dedi.
OYUNCULARINIZI DEĞERLENDİRDİK
İlk ciddi anlamda hazırlık maçını Bal Liginde Mücadele edecek olan 1957 Ünyespor ile Ünye’de oynadıklarını vurgulayan Turuncu-Siyahlı ekibin Teknik Sorunlusu Atagün Çakmak, ”Oyuncularımın performansını görme ve aramıza yeni katılan oyuncuların dertlendirilmesi adına bizim için olumlu gecen bir maç oldu. Biz ilk resmi maçımızı Ekim in 13 de oynayacağız bu süre içinde antrenmanlarımız tüm hızıyla devam edip eksik gördüğümüz yerleri tamamlayarak hazır durum geleceğiz. 1957 Ünyespor takımına göstermiş olduğu misafirperverlik için teşekkür ederim. Gurubunda yapacağı maçlarda başarılar dilerim” diye konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum