YOLLARDA ÖLÜME MEYDAN OKUYANLAR!

Özellikle çay mevsiminde yaş çay taşıyan kamyon ve kamyonetler dağlarda ve köylerde kullanılır

YOLLARDA ÖLÜME MEYDAN OKUYANLAR!
25 Temmuz 2015 - 11:15
Özellikle çay mevsiminde yaş çay taşıyan kamyon ve kamyonetler dağlarda ve köylerde kullanılır. Bu araçların birçoğu trafikten çekilmiştir. Karayoluna inmediklerinden plaka takmadıkları bu nedenle vergiden düştükleri için bandrol alamadıkları muayene ve sigorta yapmadıkları adlarına KORSAN dedikleri bilinmektedir.

Trabzon Bölge Trafik şube müdürlüğü sorumluluk bölgesinde devlet sahil yolu üzerinde Rize -Trabzon sınırı İyidere köprüsü üzerinde seyir halinde ön ve arka plakaları yok, üzerinde havalı çay yükü ve yükün üzerinde ölüme davetiye çıkaran insanlar! Araç es keza kazaya kalsa ve fren yapsa üzerindekiler yere çakılacaklar… Muhabirimiz bu görüntüleri çekiyor ve bu trafik canavarını sorumluluk içinde 155’e ihbar ediyor…

Trabzon büyükşehir olmasına rağmen emniyet tek merkezden ihbar alamıyor! Hâlbuki İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerde 155 tek merkezden yönetiliyor. Trabzon’da halen bu sisteme dâhil olmadığından Of ilçe 155 karşısına çıkıyor. Polis memuru araç bizden tez geçer ben konuyu Sürmene bölge trafik istasyonuna bildiririm onlar gereğini yapar diyor!

Yaptı mı? Bilmeyiz ama; Bu sadece Trabzon’a has bir durumun olmadığını, hemen hemen Türkiye’nin bir çok yerinde bu manzaraları görebiliriz.

Vatandaşlardan gelen şikâyetlerde Bölge Trafik şube ekiplerinin görevi sadece radar kurup vatandaşını tuzağa düşürmek olduğunu, Trafikte çok tehlikeli adeta ölüme meydan okurcasına araçların gittiğini, hafriyat kamyonları, taş taşıyan kamyonlar her gün trafikte cirit attığını bunlara bir Allah’ın kulunun müdahale edemediğininden şikâyetçi…

Kaynak Kanal Mavi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum