Reklam
Reklam
Reklam

Yılport Samsunspor Yaz Futbol Okulumuz Başlıyor

Yılport Samsunspor Futbol Okulu hazırlıklarını tamamlayarak organizasyona başlama tarihini belirledi.

Reklam
Yılport Samsunspor Yaz Futbol Okulumuz Başlıyor
03 Haziran 2021 - 12:28
Reklam
1 Haziran'da başvuru kayıtları almaya başlanan organizasyonda 2009 ve 2015 tarih aralığında doğmuş çocuklar kabul edilecek ve çalışmalar 14 Haziran 2021 tarihinde başlayacak.
Konu hakkında bilgi veren Futbol Akademi Direktörümüz Yücel Uyar, "Türkiye'nin en güzel şehri Samsunumuza yakışır. Yılport Samsunspor Nuri Asan Tesisleri, Haluk Ulusoy Tesisleri  ve Mustafa Kemal Erkanat Tesislerini çocuklarımızın hizmetine açarak deneyimli antrenör kadromuzla gelişen ve değişen futbol trendlerini dikkate alarak yarınlara hazırlamak en büyük amacımız" dedi.
Yücel Uyar, "Çocuklarımızın yapacakları çalışmalarda eğlenerek öğrenmelerini sağlamak ve Samsunspor sevgisini, aidiyet duygusunu hissetmeleri için her türlü çalışmayı yapacağız" diye konuştu.
Amaçları hakkında da bilgi veren Yücel Uyar, "Amacımız çocuklarımızı yetiştirirken geliştirmek, onların gelecekte eğitimli iyi bir insan, futbolcu olabilmeleri için var gücümüz ile çalışacağız. Türkiye'nin en güzel altyapı tesislerini büyük bir fedakârlıklarla Samsun gençliğinin hizmetine sunan Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım'a Samsun gençliği adına binlerce teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum