Yılport Samsunspor'un Sağlık Sponsorluğunu MLP

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. tüm sağlık hizmetleri kapsamında 2022 – 2023 sezonu sonuna kadar yeniden MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile anlaşma sağladı.

Yılport Samsunspor'un Sağlık Sponsorluğunu MLP
09 Eylül 2022 - 17:52
4 yıldır kulübümüzün sağlık sponsoru olan VM Medical Park ve Liv Hospital çatı şirketi MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. ile Nuri Asan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine, Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Bilen, Genel Müdür Soner Soykan ile Satış ve Pazarlama Müdürü Tuğba Kocaeli, VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan, VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Fatma Tan Dürüst, Liv Hospital Samsun Genel Müdür Yardımcısı Hatice Bulut ve VM Medical Park Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Bölge Koordinatörü Güven Erol da katıldı.
İmza töreni öncesi konuşan Başkan Vekili Veysel Bilen, “VM Medical Park Hastaneleri ile Samsunspor uzun süredir önce dostane daha sonra gönülden bir Samsunsporlu olarak Hakan Özcan hocamızın önderliğinde her zaman yanımızda oldular. Şirketleşme sürecinden sonra son 4 sezondur da VM Medical Park ve Liv Hastanesi olarak her zaman bizim sağlık sponsorumuz olarak hiçbir koşul öne sürmeksizin yanımızda oldular ve bu örnek davranışları dolayısıyla başta Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım olmak üzere, bütün Samsunspor çalışanları adına bir kez daha şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyorum. Bu protokolün hem Samsunspor kulübüne hem VM Medical Park Hastanelerine ve çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
VM Medical Park Samsun Hastanesi Bölge Koordinatörü Dr. Hakan Özcan ise, “VM MEdical Park ve Liv Hospital Hastanelerinin çatı şirketi olan MLP Sağlık Hizmetleri adına başta Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım olmak üzere Başkan Vekili Veysel Bilen ve Genel Müdür Soner Soykan’a da teşekkür ediyorum. Biz doğuştan Samsunsporluyuz. Bizim Medical Park ve Liv Hospital Süper Lig’deki büyük takımlar olmak üzere ve eminim ki bu sene Süper Lige çıkacak olan Samsunspor üzere spor ve sporcu sağlığını her zaman yanında olan bir sağlık kurumuyuz. Biz Veysel bey ve Soner beyle birlikte bizim arkadaşlarımız takım doktorumuz ile birlikte uyum içerisinde Türkiye’nin her tarafındaki VM Medical Park ve Liv Hospital hastaneleriyle her zaman Samsunspor takımındaki sporcuların sağlığı için 7 gün 24 saat hizmetlerindeyiz. 4 yıldır beraber güzel bir birlikteliğimiz devam ediyor. Bu birliktelik inşallah Süper Lig’de kupalarla birlikte devam eder” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum