Yılmaz'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Genel Başkan Yardımcısı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yılmaz'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
23 Kasım 2023 - 19:38
Değerli Öğretmenlerimiz,
Her biriniz, bu ülkenin geleceğini şekillendirmede kilit bir rol üstlenen, toplumun aydınlık yarınlarına yön veren değerli rehberlersiniz. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarken, siz değerli öğretmenlerimizin üstlendiği bu kutsal misyonun önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.
Eğitimin temel taşları olan öğretmenlerimiz, sadece bilgi aktarmakla kalmayıp, genç zihinlere doğruyu gösteren, onları şekillendirip bireysel potansiyellerini ortaya çıkaran rehberlerdir. Öğretmenlerimiz, her bir öğrencinin kabiliyetini keşfetmeye, öğrencilerimizi değerlerle donatmaya adanmış birer ilham kaynağıdır.
Bu anlamlı günde, öğretmenlerimize olan minnettarlığımızı ifade etmek, emeklerinizi ve özverinizi vurgulamak istiyorum. Sizler, sadece öğrencilere bilgi veren değil, aynı zamanda onlara doğruyu, dürüstlüğü ve sevgiyi öğreten kılavuzlarsınız.
Unutmayın ki, öğretmenlerin taşıdığı değer sonsuzdur. Sabırları ve bilgileriyle ülkemizin geleceğini aydınlatan, şekillendiren, güçlendiren öğretmenlerimiz, her zaman takdirle anılacaktır.
Siz değerli öğretmenlerimize minnettarız. 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun."

 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum