Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 83. Yıldönümü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz'dan 10 Kasım Mesajı
09 Kasım 2021 - 16:33
Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Türk milleti için 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti ile birlikte ilelebet yaşayacak olan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anma, düşüncelerini, hedeflerini anlama günüdür.
Türk Milleti, ülkemizin bütünlüğüne kasteden, cennet vatanımızı bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde başlatılan "Milli Mücadele Ruhu" ile zafere ulaşılmış ve Dünya'da bir milletin yeniden doğuşuna en iyi örnek olmuştur.
Milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, İstiklal Mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla taçlandırmıştır.
Büyük bir millet, bağrından yetiştirdiği büyük insanlarla zaferler kazanmış, vatanımızı yeniden güçlü bir devlet haline getirmiştir.
Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün düşünce ve ilkelerinden aldığı ilhamla ilerlemesini sürdürecektir. Cumhuriyet'e sahip çıkmak ve Cumhuriyet'i bize emanet edenlere layık olmak için her alanda gece gündüz demeden çalışıyoruz, çalışmalıyız. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak dünyanın en üst ligine çıkartmak için büyük bir seferberlik devam ediyor. Büyük Önder Atatürk’ü̈ anlamak ve anmak, vatanımıza en iyi hizmeti vermek, çok çalışmak, büyük hedeflere ulaştırmak, onun çizdiği yolda ilerlemekle daha çok anlam kazanacaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 83. dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Tüm şehit ve gazilerimizi şükranla yâd ediyorum."

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum