Reklam
Reklam
Reklam

Yevmiyelere %20 Sosyal Haklara %100 Zam!

Ayvacık Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesinde 1 Yıl için yevmiyelere %20 sosyal haklara %100 zam yapılması kararlaştırıldı.

Reklam
Yevmiyelere %20 Sosyal Haklara %100 Zam!
21 Ocak 2021 - 18:16
Reklam
İmza töreninde konuşan Hizmet-İş Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, toplu iş sözleşmesi ile hedefledikleri rakama ulaştıklarını kaydederek, “İmzaladığımız toplu iş sözleşmesi ile üye arkadaşlarımızın ücretleri, sosyal hakları, çalışma koşulları ve ekonomik dengeleri gibi daha birçok konuda karşılıklı uzlaşı içerisinde görüşmeler sağladık, karşılıklı hoşgörü çerçevesinde geçirdiğimiz sözleşme görüşmelerinde mutlu bir neticeye ulaştık. Üyelerimizin yüzünü güldüren bu toplu iş sözleşmesi ile beraber belediye işçisi olan arkadaşlarımıza ve ailelerine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi veren Uzun, sözleşmenin bir yıl geçerli olduğunu yevmiyelere %20 sosyal haklara %100 artış sağlandığını belirtti. Uzun, emeğe ve emekçiye katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Halil Kalaycı beyefendiye ve komisyon üyelerine şükranlarımı sunuyorum dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı’da “Belediyemiz personelinin üyesi bulunduğu Hizmet-İş Sendikası ile yaptığımız sözleşmeyi bugün imza altına aldık. Pandemi süreci başladığından beri ekiplerimiz ile birlikte halkımızın geleceği için gece-gündüz demeden sahadayız. İşte bugün sahada ve kurumumuzda ter döken emekçilerimiz için bir aradayız. Onların ücretlerini ve sosyal haklarını iyileştirmek için sendika yetkilileriyle birlikte uzun mesailer harcadık. İşçinin hakkını teslim etme noktasında tüm imkânlarımızı sonuna kadar zorladık. İşçi kardeşlerimizin yüzlerinin gülmesini sağladığımıza inanıyorum. İmzaladığımız bu sözleşme tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olsun. “Güle güle harcasınlar” dedi.
Halil Kalaycı beyefendinin makamında imzalanan toplu iş sözleşmesi, Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun, Ayvacık Belediyesi Başkan Yardımcısı Vedat Yazıcı, Sendika Başkan Yardımcısı Arif ÇELİK, Ayvacık Belediyesi birim müdürleri Fermude Öztürk ve Eren Yüksel, işyeri Sendika Temsilcisi Nuri Kiliç katılım sağladı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum