Yerel Yöntemlere Katkı Sağlayacağız

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Ankara koordinatörü olarak belediye ve teşkilat ziyaretleri gerçekleştirdi, genel merkez yerel yönetim birim toplantısına katıldı.

Yerel Yöntemlere Katkı Sağlayacağız
29 Ocak 2020 - 12:27
Ankara'da ilçe programlarını sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Pursaklar AK Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık ile Sincan AK Parti İlçe Başkanı Soner Arslanargun'u ziyaret etti, belediye ve teşkilat çalışmaları istişare edildi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleşen genel merkez yerel yönetimler birim toplantısına da katılan Yılmaz, güçlü, halkla kucaklaşan yerel yönetim anlayışına vurgu yaptı. İlçelerde belediyeler ve teşkilatları ziyaret ederek çalışmaların istişare edildiğini ifade eden Yılmaz, AK belediyecilik anlayışının temelinde halk odaklı hizmetler olduğunu belirtti.
Tecrübeli İsimler Başkanlara Önerilerini İletecek
Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yerel yönetimler olarak yeni bir çalışma döneminin içerisinde olduğunu belirterek, açıklamalarına şöyle devam etti; "‪Belediyelerimizin proje ve çalışmalarına katkı sağlamak için yerel yönetimler olarak yoğun bir gündemimiz bulunuyor. Önceki dönem başarılı belediye başkanları, şehir plancıları, mimarlar ve mühendislerden oluşan tecrübeli bir kadro ile belediyelerimizi destekleyeceğiz. Uzmanlardan oluşan bu kadro,  şehirlerimizde yaptığı gözlem, inceleme ve araştırmaları bir rapor haline getirip öneri şeklinde belediye başkanlarımıza sunacak. Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki başkanlığında yürütülecek çalışmalarla belediyelerimize katkı sağlayacağız. Amacımız el ele vererek belediyelerimizin vatandaşlarımıza daha verimli ve daha kaliteli hizmet sunma yönünde desteklenmesidir."
Yılmaz, ziyaretine gelen Bafra Emenli Muhtarı Alaeddin Uzan, Sahilkent Muhtarı Durmuş Alan’ı ise Gazi Meclis'te ağırladı.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum