'YEPAŞ Yönetici Akademi' Bu Ay Yasin Taha Kalay'ı Ağırladı

YEPAŞ, Pandemi sürecinde de YEPAŞ Akademi çalışmalarını sürdürüyor. Yöneticileriyle online olarak bir araya gelerek bu ay Tahriksan A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Endüstri Mühendisi Yasin Taha Kalay’ı ağırladı.

'YEPAŞ Yönetici Akademi' Bu Ay Yasin Taha Kalay'ı Ağırladı
07 Aralık 2020 - 11:42
Geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan iş hayatında başarılara imza atmış iş insanlarını yöneticileriyle buluşturan YEPAŞ, Pandemi sürecinde çalışmalarına online olarak devam ediyor. Tahriksan A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Endüstri Mühendisi Yasin Taha Kalay, çocukluğundan bugüne dek yaşadığı tecrübe ve deneyimlerini YEPAŞ Yönetici Akademi’deki katılımcılarla paylaştı. Yeşilırmak Bölgesinde hizmet veren ve yaklaşık 40 yöneticiye sahip olan YEPAŞ, iş dünyasında başarıya ulaşmış insanları çalışanları ile bir araya getirerek tecrübe paylaşımlarını gerçekleştiriyor.
YEPAŞ Yönetici Akademi buluşmaları programı öncesinde kısa bir konuşma yapan YEPAŞ Genel Müdürü Arif Akşam, geçtiğimiz bu zor zamanları anımsatarak, ‘’Yapılan çalışmalar ve deneyimlerin bizler için kıymetli bir değer içerdiğini düşünüyoruz. YEPAŞ olarak Şirketimizin en önemli kaynağının çalışanları olduğuna inanıyoruz. Çalışanlarımızın hayata ve işlerine bakışlarını genişletecek her türlü bilgilendirmenin hem Şirketimiz için hem de ülkemiz için bir yatırım olduğunu  biliyoruz. Bu anlayışla Şirketimizin geleceği olan orta ve üst düzey yöneticilerimize yönelik iş hayatında pek çok başarıya imza atmış sektör duayenleri ile tanışma, sohbet, bilgi ve tecrübe aktarımı eksenli buluşmalar yapıyoruz. Pandemi sürecinde çalışmalarımıza online olarak devam etmeyi istiyoruz’’ dedi.
YEPAŞ, Yönetici Akademi’ye katılımlarından dolayı Sayın Yasin Taha KALAY adına TEMA’nın hatıra ormanına fidan bağışında bulundu.
Yasin Taha Kalay Kimdir?
1974 İstanbul Fatih Doğumlu, Sakarya Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olan Kalay aslen Kastamonuludur. Kendisi 2004 - 2014 yılları arasında İstanbul büyükşehir belediye meclis üyesi olarak görev yapmıştır. Lise yıllarından beri sanayici olan Kalay Evli üç çocuk babasıdır.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum