YEPAŞ "Harika İş Yeri Sertifikası" almaya hak kazandı!

YEPAŞ, Great Place to Work Enstitüsü̈ tarafından global standartlarda gerçekleştirilen değerlendirmeler ve analizler sonucunda, pozitif çalışan deneyimi ve yüksek güven kültürüne sahip harika iş yeri kriterlerini sağlayarak “Harika İş Yeri Sertifika’sını” almaya hak kazandı.

YEPAŞ "Harika İş Yeri Sertifikası" almaya hak kazandı!
18 Ekim 2021 - 11:19
Harika İş Yeri Sertifikası alan YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM; “Her zaman çalışanlarımızın memnuniyetini ve gelişimini önceliğimiz olarak gördük, tüm iş süreçlerimizde bu yaklaşım ile hareket ettik, bundan sonra da hep daha iyisini hedefleyerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Memnuniyeti yüksek çalışan memnun müşteri demektir. Bu zincir ile müşterilerimizin de memnuniyetini her zaman üst seviyelere taşımaktayız. Çalışanlarımızın mutluluğu ve bağlılığı bizim en büyük motivasyon kaynağımız” dedi.
Anket sahip olduğu tecrübe ve güvene dayalı felsefesiyle 30 yıldan fazla süredir 5 kıtada 60`tan fazla ülkede tüm ölçeklerdeki şirketlere mükemmel iş yeri olmaları ve kendilerini geliştirmeleri için araştırma ve danışmanlık hizmeti veren Great Place to Work tarafından yapıldı.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum