YENİ SEZONA ÜÇ PUANLA BAŞLADIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’un  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”2018-2019 sezonunun ilk maçına kendi evimizde aynı ilin kendi içindeki derbi niteliği taş

YENİ SEZONA ÜÇ PUANLA BAŞLADIK
25 Eylül 2018 - 20:54
Spor Toto Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden Lâdik Belediyespor’un  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”2018-2019 sezonunun ilk maçına kendi evimizde aynı ilin kendi içindeki derbi niteliği taşıyan Havza Belediyespor maçıyla başlamak maçın önemini daha artırmıştı” dedi.
BU MAÇI FARKLI BİR SKORLA KAZANABİLİRDİK
Camia olarak bu yıl koyduğumuz bir hedef var biz bu hedefi yakalamak için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırlandıklarını vurgulayan Lâdik Belediyespor’un  Teknik Sorumlu Eyüp Narşap, ”Sahaya bu azim istek ve inançla çıktık. Oyunun ilk yarıdaki tüm hâkimiyeti bizdeydi. Oyuncu kardeşlerim bütün gayretlerini gösterdiler ve skor üstünlüğünüzde elimize geçirdik ki bence ilk yarıda ikinci gollüde bulabilirdik bulsaydık oyun çok farklı boyuta gelebilirdi. Havza Belediyespor müsabakasının ikinci yarısında oyunu kendi alanımızda kabullenerek kontra ataklarla kaleye gitmeyi düşündük ve konuda da gayet net pozisyonlar bulduk çok boş alanlar bulduk 3. Bölgede sonuçlandırma konumunda daha soğukkanlı davranabilseydik maç daha erken kopabilirdi. Yine de sezonun ilk maçlarında henüz oyunsal anlamda gelişimimizi tamamlamadan kötü oynarken de kazanabilmek 3 puanla sahadan ayrılabilmek güzel. Biz neleri eksik yaptığımızı nelere daha çok çalışmamız gerektiğini gayet iyi ve net biçimde biliyoruz bu eksiklerimize çalışıp taraftarımızda izlerken mutlu edecek futbolu oynayacağız” diye konuştu.
HEDEFİMİZ VAR YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ
Ufak bir not bırakayım yinelen tarih başarılı olanları yazmıştır hep çok iyi futbol oynayanları çok çabuk unutulduğunu da dile getiren Narşap, ”Gelecek hafta deplasmanda  Turhalsporla oynayacağız. Rakibimiz kendi evinde başarılı olan ve ciddi hedefler koyup o yolda mücadele eden bir takımız. Biz dersimize iyi çalışıp maçtan istediğimizi alıp kazanarak devam etmek istiyoruz sporcu kardeşlerim bu konudaki gerekli hassasiyeti gösteriyor ve göstermeyende devam edecektir. Biz belediye başkanımızın yönetimimizin ve taraftarımızın emeklerinin karşılığını vermek için gerekli bütün çabayı harcayacağız bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum