Reklam
Reklam
Reklam

Yeni Sezona Üç Puan Alarak Başladık

Misli.com 3'ücü Lig 3’üncü Grupta mücadele eden şampiyon Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Yeni sezona Gölcükspor maçı galibiyeti ile başladık” dedi.

Reklam
Yeni Sezona Üç Puan Alarak Başladık
21 Eylül 2020 - 15:06
Reklam
Kazandık Çok Mutluyuz
Yeni sezonun ilk haftasında deplasmanda oynamalarına rağmen maçı kazanmasını bildiklerini vurgulayan Çarşambaspor'un Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Rakibimizin karşısında maça iyi başlayan taraf biz olduk. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında Oğuzhan Yıldırım atığı gol ile öne geçtik. İzlemeye değer bir müsabaka oldu. Sezonun ilk haftasındaki maçlar takımlar açısından zor geçer. Bizim için önemli olan maçı kazandık. Alınan bu güzel galibiyetten oyucularımı kutluyorum ”diye konuştu.
Bu Maçta Bizim İçin Önemli
Cumartesi günü saat 15.00 de Çarşamba'da kasılacakları Eleziğ Karakocanspor maçının hazırlıklarını başlayacaklarını hatırlatan Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Kenan Yelek, “Gölcükspor maçı ile yeni sezona iyi başladık. Önümüzdeki maçalarımıza bakıyoruz. Öncelikle sahamızda karşılaşacağımız Eleziğ Karakocanspor maçını önemsiyoruz. İyi hazırlanmak zorundayız. Bu maktanda alçağımız üç puanı taraftarlarımızla birlikte paylaşacağız. Bu konuda takımıma güveniyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum