YAŞAR DOĞU'NUN EVİNE ZİYARET

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Milli güreşçimiz merhum Yaşar Doğu'nun heykelini İlçemizin girişine şanına yakışır şekilde yapıldı" dedi

YAŞAR DOĞU'NUN EVİNE ZİYARET
25 Eylül 2015 - 19:46
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Milli güreşçimiz merhum Yaşar Doğu'nun heykelini İlçemizin girişine şanına yakışır şekilde yapıldı" dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu," Yardımcım Reşat Ayyıldız'in yanısıra  Kadef Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz ve Kadef yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilçemizin Emirli mahallesinde bulunan Yaşar Doğu'nun  evine ziyarette ettik" dedi.

[gallery ids="35224,35225,35226"]

MİLLİ GÜREŞÇİMİZE YAKIŞAN YAPILDI

Milli güreşçimiz Yaşar Doğu'nun Emirli mahallesindeki evinde restorasyon çalışmaları yapıldığını belirten Başkan Sarıcaoğlu, "Yapılan restorasyon çalışmaları sonucunda  müze olarak faaliyet geçecek. Yaşar Doğu'ya ait eşyalar toparlanıyor. Eşyalar toparlanıp tamamlandığında buranın açılışını yapacağız. Milli Güreşçimizin şanına yakışır bir heykel çalışmamızın da müjdesini vermek istiyorum. Çok yakında açılışını da yapacağız. İlçemizin girişine konulan heykel Milli Güreşçimizin şanına yakışır şekilde yapıldı. Şuan çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor. En kısa sürede buranın açılışını yapacağız. Her sene geleneksel olarak Kadef ile birlikte düzenlediğimiz Yaşar Doğu Karakucak Güreşlerimizi bu yılda 26.09.2015 tarihinde  Güven Göletinde yapacağız. Tüm halkımızı güreşlere bekliyoruz" diye konuştu.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'nun ilçemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Kadef Başkanı Op. Dr. Yılmaz Karagöz, "Merhum Yaşar Doğu'yu kelimelerle anlatmak imkânsız o ilçemizin, Ülkemizin adını Dünya'ya duyuran birisi. Yeni Yaşar Doğuların yetişmesi için var gücümüzle çalışıp gençlerimizi bu spora teşvik etmemiz gerekiyor. Milli güreşçimizin evindeki restorasyon çalışmaları çok güzel olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Köksal ÖNER

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum