YARINLARA GÜVENLE BAKMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Togar ve Karaaslan, Tekkeköy Çay Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy Bel

YARINLARA GÜVENLE BAKMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
22 Ekim 2015 - 18:59
Başkan Togar ve Karaaslan, Tekkeköy Çay Mahallesi sakinleri ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan ile Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Tekkeköy Çay mahallesinde düzenlenen kahvaltıda mahalle sakinleri ve sanayi esnafıyla bir araya geldi.

[gallery ids="36617,36618,36619,36620"]

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ve sanayi esnafı tarafından organize edilen kahvaltıya Tekkeköy çay mahallesi sakinleri, sanayi esnafı, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan çay mahallesi sakinlerine ve sanayi esnafına 1 Kasım seçiminin önemini ve Ülkenin geçmişteki yaşadıklarını anlatarak iyi bir karar vererek sandık başına gitmeleri konusunda tavsiyede bulunurken, Başkan Togar, “Bugün görüyorsunuz ki ilçemizde ve ülkemizde köklü değişiklikler oluyor. 12 yıllık AK Parti iktidarı bu ülkeye çok büyük kazanımlar getirdi. İlçemizde de bir buçuk yılda çok şey değişti. İlk defa iktidar ile buluşan ilçemiz bu kısa sürede adeta çağ atladı” dedi.

TOGAR’DAN SANAYİ ESNAFINA SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ

Çay mahallesinde düzenlenen kahvaltıya vatandaşların yoğun ilgisinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar ‘‘bu muhteşem kalabalığı ve birlikteliği görünce Tekkeköy kararını vermiş diyebiliriz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Çay mahallemiz bilindiği gibi yıllarca çeşitli nedenlerle doğalgaz alamamıştı. Bizde seçilirsek ilk işimiz bu mahallemize doğal gaz getirmek dedik ve mahallemizi doğalgazla buluşturduk. İşte güçlü AK Parti iktidarı ne söz verdiyse ne vaat ettiyse hepsinin arkasında durup yerine getiriyor. Yapmış olduklarımızın gölgesinde göğsümüzü gere gere yine karşınızdayız. Buradaki sanayicilerimiz ile sohbetlerimiz esnasında bizden bir sanayi sitesi kurulması için öncelik etmemizi istediler. Bizde gerekli çalışmaların startını verdik ve sanayi esnafımıza ait bir site kurarak tüm sanayicileri kendilerine ait bir yerde toplayacağız. Genel Başkan Yardımcımız Çiğdem Karaaslan hanımefendi ile de konuyu paylaştık. O da konunun takipçisi olacağını söyledi.  İnşallah çok kısa süre içinde arsasını ve yerini ayarlayıp siteyi oluşturmaya başlayacağız. Böylelikle dağınık olan ve farklı yerlerde hizmet veren küçük sanayi esnafı bir yerde toplanacak. Hem vatandaşlarımız işlerini bir alan içerisinde giderecek hem de tamirci, motorcu, yedek parçacı, usta, tornacı, lastikçi, kaportacı, demirci, marangoz gibi küçük sanayi esnafı iletişim içinde bir arada olacak. Sitenin kurulması ile esnafın işleri artacak ve iş takibi konusunda da büyük bir kazanç sağlanacak.

1 KASIM SEÇİMLERİ YARINLARA GÜVENLE BAKMAK İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Tarihi süreç içerisinde ülkenin geçirmiş olduğu önemli olayları hatırlatan Başkan Togar ‘‘AK Parti iktidarı süresinde ülkemiz her alanda gelişme göstererek Avrupa ülkeleri ile yarışacak bir konuma geldi. Eğitim, sağlık, ulaşım, sanayi gibi birçok alanda büyük atılımlar yaptık. Ekonomimiz dünyada en hızlı büyüyen ve gelişen ekonomiler arasına girdi. 1 Kasım seçimleri geleceğimiz ve yarınlara güvenle adım atmamız açısından çok çok önemli. İç ve dış tehditler, terör örgütleri ülkemiz üzerinde kötü emeller planlıyor. Birliğimizi, huzurumuzu bozarak bizi Suriye’nin içerisinde bulunduğu duruma çekmek isteyenler var. Ama hesaplamadıkları tek şey, milletimizin milli iradesidir. Sandıktan kaos değil, güçlü bir iktidar çıkacaktır. Görüyoruz ki şer odakları istikrarımızı, büyümemizi ve gelişmemizi istemiyor. Bizlerde bu oyuna 1 Kasım günü AK Partiyi tek başına iktidar yaparak tekrar bir dur diyeceğiz’’ dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum