Vezirköprü Halkına Söz Verdi!

Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis ve ilçe halkı tarafında kurban kesilerek karşılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Havza ile Vezirköprü arasındaki duble yol çalışmalarına başlıyoruz" dedi.

Vezirköprü Halkına Söz Verdi!
15 Mart 2020 - 18:22
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’la Vezirköprü ziyareti sırasında Samsun Valisi Osman Kaymak, Ak Parti Samsun Milletvekili Dr. Ahmet Demircan, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,  Büyükşehir Mustafa Demir, Ak Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu eşlik etti. Vezirköprü Belediye Başkanlığında gazetecilere açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Havza ile Vezirköprü ilçeleri arasındaki yolu bölünmüş yol yapmak için proje çalışmalarını tamamladıklarını ifade etti.
Çalışmalarımıza Başlıyoruz
Projenin ihalesinin önümüzdeki ay yapılarak çalışmalara başlanacağını aktaran Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, "Bu koridor doğu, batı istikametindeki Havza'dan başlayıp Gerede'de bitiyor. Bu koridor, Gerede, İsmetpaşa, Karabük, Kastamonu'nun Araç, Taşköprü ilçeleri ile Sinop'un Boyabat, Durağan ilçesi ile Samsun'un Vezirköprü'yü kapsıyor. Durağan'a kadar batı istikameti yapıldı. Şimdi de Havza ile Vezirköprü arasındaki çalışmaları başlatacağız. Ardından proje çalışmaları devam eden Vezirköprü ile Durağan arasındaki kesimi de proje çalışmaları bittikten sonra bölünmüş yol olarak hizmete alacağız. Gerede'den başlayıp Havza'da biten bu koridordaki yol çalışmalarını tamamlayacağız" diye konuştu.
Köksal ÖNER
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum