Veteranlar Dünya Şampiyonu Mustafa Balcı

Veteranlar Dünya Şampiyonasın katılım sağlayan İlkadım Belediyesi sporcusu Mustafa Balcı M9 -90 KG da Altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu.

Veteranlar Dünya Şampiyonu Mustafa Balcı
05 Kasım 2023 - 14:41
Judo’da başarıda başarıya koşan judo takımı bu yıl Cumhuriyetin 100.Yılına özel  “29 Ekim İller Arası Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası’nda” 1 Altın 1 Gümüş 4 Bronz madalya ile kürsüde yer aldı.
Yetiştirdiği sporcularla İlkadım’ı salon sporun merkezi haline getiren İlkadım Belediyesi sporcuları elde ettiği başarılarla şehre büyük gurur yaşatıyor.Özellikle judo müsabakalarında altın avcısı judo takımı sporcularından İlk olarak 71 yaşındaki Mustafa Balcı Abu Dhabi’de düzenlenen Veteranlar Dünya Şampiyonasında M9 -90 Kg da Altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu.Akabinde takım halinde İller Arası Cumhuriyet Kupası Judo Şampiyonası’na katılan başarılı sporcular Şampiyonadan 6 madalya ile ayrıldı. Başarılarını taçlandıran sporcular ve dereceleri elde etti:
• 63 Kg Eslem Duru BALCI  Altın Madalya
• 55 Kg Mustafa BALCI        Gümüş Madalya
• 50 Kg Ayhan BALCI           Bronz Madalya
• 73 Kg Halil Efe İÇEL            Bronz Madalya                          
• +90 Kg Ahmet Doğan KÖSEOĞLU             Bronz Madalya
• 44 Kg Zehranur İÇEL                                    Bronz Madalya
 Tüm sporcularımızı yürekten kutluyorum
Bireysel ve takımı halinde alınan başarılardan duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Sporcularımız spor’un farklı dallarında şehrimiz ve ilçemiz adına müsabakalara katılarak önemli başarılar elde etmesi bizlere büyük bir gurur yaşatıyor.Bu gurur şehrimiz ve spora yönelecek gençlerimiz için çok değerli. Kazanılan her madalya ve kupalar da sporcularımızın emeklerinizi taçlandırıyor. Elde edilen takdire şayan başarı için her bir sporcumuzu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Böylesi başarıların gelecekte de katlanarak devam etmesini ümit ediyorum” diye konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum